19 Σεπτεμβρίου 2009

3η πρόκληση για το scrapbookers in Greece!!









αυτή είναι η δική μου προσπάθεια με βάση το sketch.τα χαρτιά που χρησιμοποίησα είναι : bg-mellow,cherry hill-october afternoon.Η γραμματοσειρά έιναι αυτοκόλλητα από τη συλλογή mellow, κόπτης μπορντούρας fiskars ,σφραγίδα sassafras -trims 'n things και brenda w.Τα μικρά λουλουδάκια είναι prima και το μεγάλο λουλούδι πάνω δεξιά είναι origami.Το αλυσιδάκι που κρέμεται πάνω από την φωτό έχει περασμένο ένα σχεδιάκι από το βασικό χαρτί κομμένο με μικρό κύκλο scalloped.Οι φωτογραφίες είναι ανασηκωμένες σε τρισδιάσταστα αυτοκόλλητα αλλά δε φαίνεται!Επίσης δεν ξέρω αν φαίνεται καλά ο κύκλος με τα διαμαντάκια γύρω από το πρόσωπο το δικό μου και της μικρής πάνω στην πρώτη φωτό.

6 σχόλια:

  1. Είναι υπέροχη σύνθεση!!! Μπράβο! Όλα δένουν μεταξύ τους!!! Πολύ όμορφο κ το αλυσιδάκι κ το λουλούδι! Μου αρέσει ιδιαίτερα κ που κόλλησες τις φωτογραφίες πάνω σε άλλο χαρτί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία σύνθεση Ευδοκία! Τα διαμαντάκια φαίνονται μια χαρά! :) Ωραία και τα λουλουδάκια και η κρεμαστή αλυσίδα!!! Μπράβο σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Brilliant layout Eudokia....I love the stitching and the staples my favourite thing to use on layouts!! Love it great job!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!σας το έχω ξαναπεί αλλά η γνώμη σας μετράει για μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Hi eudokia I loved your borders especially the lace one and your colours unusual but they work well together .well done

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για άλλη μια φορά Μπράβο Ευδοκία!!! Το "ράψιμο" πολύ ωραίο όπως και τα χαρτιά που έβαλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή