7 Νοεμβρίου 2009

growing up evidence


Καλησπέρα!Σήμερα Παρασκευή χωρίς αυριανό πρωινό ξύπνημα είπα να κάτσω να δημιουργήσω. Aυτήν τη σελίδα ομολογουμένως την παίδεψα πολύ!Την έφτιαξα για την συμμετοχή μου στην 4η πρόκληση του scrapbookers in Greece και η αλήθεια είναι πως είχα φτιάξει μια άλλη σελίδα αλλά τελικά κατέληξα σε αυτήν! Στην πρόκληση αυτού του μήνα έπρεπε να ακολουθήσουμε το tutorial της Ελίνας και να φτιάξουμε ένα λουλούδι από ύφασμα και να το χρησιμοποιήσουμε στη σύνθεσή μας.
χαρτιά :bazzil-inspirations,october afternoon-cherry hill & my mind's eye-oh la la.
διακοσμητικά : σφραγίδα πουλάκι -american crafts ,σφραγίδα χάρακας - october afternoon ,το μικρό tag είναι oh la la και τα κουμπάκια jumbo.Για να φτιάξω το λουλούδι χρησιμοποίησα φουξ οργάντζα, άσπρο τούλι και ένα πολύ λεπτό ροζ υφασματάκι που δεν ξέρω πως να σας το περιγράψω!!!Στο τελείωμα έβαλα συρραπτικό πράσινο ώστε να μοιάζει κάπως σαν κοτσάνι του λουλουδιού και στο κέντρο πρόσθεσα ένα αυτοκόλλητο.
Και φυσικά γύρω γύρω από τη σελίδα έκανα ένα πλαίσιο με το μαρκαδοράκι μου (το γνωστό και αγαπημένο doodling)!H φωτογραφία της μικρής είναι από την 28η Οκτωβρίου που την πήρα μαζί μου στο σχολείο και πόζαρε σε έναν από τους τοίχους που είναι ζωγραφισμένοι...

6 σχόλια:

  1. Ευδοκία μου, Τ Ε Λ Ε Ι Ο!!!!!! ;) Totally love it! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευδοκία μου είναι υπέροχη σύνθεση!! Πολύ όμορφα χρώματα, τέλειες οι σφραγιδούλες κ το λουλούδι έγινε με τα υλικά αυτά υπέροχο!! Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευδοκία, νομίζω ότι είναι το καλύτερο που εχω δει σένα μέχρι τώρα!!! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταπληκτική σύνθεση Ευδοκία! Το χρώμα αναδεικνύει τη φωτογραφία, το λουλούδι απίθανο! Καλή επιτυχία στην πρόκληση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή