4 Νοεμβρίου 2009

mini book



Λοιπόν,στο σχολείο ένα θέμα με το οποίο ασχολούμαστε στην ευέλικτη ζώνη είναι το νερό!Έχουμε χωριστεί σε ομάδες και κάθε ομάδα μέσα από δραστηριότητες και παιχνίδια μαθαίνει για το νερό : το νερό στη θρησκεία,το νερό στη μυθολογία,βιολογικό καθαρισμός,το νερό στην τέχνη,το νερό στο ανθρώπινο σώμα, έλλειψη νερού κ.α.
Σε όλες τις ομάδες άρεσε ιδέα να φτιάξουν ένα Mini book(αφού τους το έδειξα εγώ) όπου μέσα θα γράψουν πληροφορίες για το νερό! Τους έφτιαξα τα εξώφυλλα με απλό κανσόν και τα έκανα ανάγλυφα με το script του cuttlebug.Τα έδεσα με κορδελίτσα και ιδού!Την ιδέα την πήρα από την Ελένη που έφτιαξε το μινι book για τους μαθητές της!Ελένη σ'ευχαριστώ πολύ για την ιδέα!

7 σχόλια:

  1. είναι πολύ όμορφα όλα!!!
    θα μπορούσες να το προχωρήσεις λίγο και με μια μικρή γραμματοσειρά να κολλήσεις και το όνομα του κάθε παιδιού!! έτσι θα γίνει ακόμα πιο προσωπικό με την πρώτη ματιά!!
    είναι πολύ όμορφ απάντως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Ευδοκία!!!! Νομίζω ότι τα παιδιά με τέτοια δασκάλα θα είναι πολύ χαρούμενα!!! Πολύ όμορφα έγιναν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφα Ευδοκία! Φαντάζομαι τη χαρά των παιδιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Ευδοκία, πολύ ωραία κίνηση για τους μαθητές σου και πολύ όμορφο το αποτέλεσμα. Φαντάζομαι ότι θα ενθουσιάστηκαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφο!! Ειδικά αυτό το ανάγλυφο μου άρεσει πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θεωρώ πολύ καλή την κίνησή σου.Συνδυάζεις δουλειά και χόμπι μαζί!!!Μακάρι να ήταν όλοι οι εκπαιδευτές like u!!!πολλά πράγματα θα ήταν διαφορετικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή