17 Δεκεμβρίου 2009

sticky & sweet!



Στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου έχει στήσει ο δήμος κούνιες, φάτνη, λουναπαρκ και παγοδρόμιο για την περίοδο των γιορτών.Σπεύσαμε λοιπόν την Κυριακή και κατεβήκαμε για βόλτα με τη μικρή. Ανέβηκε στο μύλο μαζί με τον μπαμπά της και τρελάθηκε που έφτανε το δέντρο!! Δοκίμασε για πρώτη φορά-και μάλλον τελευταία γιατί δεν μου αρέσει να τρώει τέτοια πράγματα- μαλλί της γριάς και ενθουσιάστηκε! Στην αρχή το κοίταζε περίεργα αλλά μόλις αντιλήφθηκε πως είναι γλυκό του έδωσε και κατάλαβε!
Σαν σύνθεση μπορώ να πω πως μου άρεσε αλλά μου φαίνεται λίγο άδεια...παρόλα αυτά δεν έιχα τί άλλο να βάλω και προκειμένου να την χαλάσω την άφησα ετσι.
χαρτιά : my mind's eye- oh la la.Τα αυτοκόλλητα επίσης από την ίδια συλλογή και το λουλουδάκι το τρισδιάστατο το έφτιαξα εγώ!Η γραμματοσειρά είναι bg mellow.

8 σχόλια:

  1. Ευδοκία μου αρέσει πάρα πολύ!!!! Τέλειοι συνδυασμοί!!! Μια χαρά είναι! Δεν μου φαίνεται άδεια! Το χαρτί με το μοτιβο το γεμίζει! Το λουλουδάκι που έφτιαξες υπέροχο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ νομίζω ότι δεν είναι καθόλου άδεια!!! Επειδή το background χαρτί είναι πολύ έντονο, δεν χρειάζεται πολύ φόρτωμα! Θα ήθελα να μας δείξεις αύριο πώς εφτιαξες το λουλουδάκι, γιατί είναι πολύ εντυπωσιακό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πολύ όμορφο δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι περισσότερο.
    Η περιγραφή σου μου έφερε νοσταλγία για το Ηράκλειο,αν και δεν είμαι από εκεί,πολύ θα ήθελα να είμαι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρα πολύ όμορφο Ευδοκία!!!Και εμένα δε μου φαίνεται άδειο επειδή το backround είναι αρκετά έντονο,νομίζω κάτι παραπάνω δε θα του πήγαινε...Άρεσε στη μικρή το μαλλί της γριάς ε;;;Και εγώ έχω να φάω πολλά χρόνια,συνήθως δε μ αρέσει αλλά μια στο τόσο με πιάνει όρεξη(καλή ώρα τώρα,χαχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφη σύνθεση και πολύ γλυκά χρώματα!! Θα συμφωνήσω και εγώ πως δεν μου φαίνεται καθόλου άδεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι το χαρτί με το μοτίβο γεμίζει τη σύνθεση...κάτι παραπάνω ίσως να την βαρυνε!! είναι πολύ γλυκιά!! όπως το μαλλί της γριας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραία σύνθεση Ευδοκία!και το λουλουδάκι υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφη σύνθεση Ευδοκία και το λουλουδάκι σου καταπληκτικό!
    Όσο για το μαλλί της γριάς αν της άρεσε δύσκολο το βλέπω να μη ξανατρώει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή