19 Μαρτίου 2010

χωρίς τίτλο!


Μία σύνθεση πραγματικά χωρίς τίτλο!Την έφτιαξα χθες γιατί με ενέπνευσε τρομερά το sketch από το sketchy thursdays! Οι φωτογραφίες της Ρένιας είναι από τότε που ήταν 15 μηνών...μου ταίριαξαν πολύ όμως με το ύφος του χαρτιού και είπα να τις χρησιμοποιήσω ενώ συνήθως προτιμώ πιο πρόσφατες φωτογραφίες!
χαρτιά : bazzil-inspirations & cosmo cricket-garden variety
διακοσμητικά : σφραγίδα μπορντούρα sassafras,ακρυλικό dabber,κουμπάκια,συρραπτικό,λουλουδάκια prima, στυλός για λίγο doodling και χόρτο χειροτεχνίας.
ελπίζω να σας αρέσει!!

8 σχόλια:

  1. ΑΠΑΙΧΤΗ!!!! Τι να πρωτο-σχολιάσω;;;
    Θα τονίσω ιδιαιτέρως το φανταστικό στήσιμο (ζήλεψα το σκετς αυτό), τα χρώματα και την σφραγίδα - έτσι όπως μπηκε τραβάει αμέσως το βλέμμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο στήσιμο!!!!
    Μ' αρέσει που έχεις βάλει ακριλικό χρώμα και το έχεις συνδυάσει με το χαρτί να κάνει αντίθεση,πολύ μου άρεσαν οι συνδετήρες και το κουμπί.Όσο για την γλυκιά φατσούλα...εεε...τι να πω όλα τα λεφτά,πολύ γλυκό πλασματάκι.
    Να την χαίρεσαι Ευδοκία μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ωραία σύνθεση!!!!Καταπληκτική!!!Μ αρέσει πολύ το ακρυλικό χρώμα καθώς και το "ταλαιπωρημένο" χαρτί στις άκρες!!!Μπράβο,μπράβο,μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ και εγώ.Πολύ όμορφη σύνθεση!μου αρέσει ιδαίτερα η χρήση του συραπτικού που έχω δει και σε άλλες σου συνθέσεις Ευδοκία!Το χρώμα που επέλεξες για τη σφραγίδα μπορντούρα είναι η τέλεια επιλογή καθώς τραβάει το βλέμμα ακριβώς εκεί όπου είναι και οι φωτό σου!Μπράβο και από μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. fabulous layout! love the strokes of paint in the background!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι πραγματικά υπέροχη σύνθεση! Πιο πολύ μου αρέσουν οι πινελιές που έχεις βάλει πάνω στο χαρτί! Αριστούργημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφο, εμένα αυτό που με ενθουσίασε είναι τα πανέμορφα ματάκια της μικρής! Είναι κουκλί!
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή