19 Απριλίου 2010

natural history museum mini album!










Ένα αλμπουμάκι με φωτογραφίες από την επίσκεψή μας στο μουσείο φυσικής ιστορίας! Από καιρό θέλαμε να πάμε την μικρή μας στο μουσείο και βρήκαμε την ευκαιρία να το κάνουμε μέσα στις διακοπές του Πάσχα! Η Ρένια το κατευχαριστήθηκε!Μεγαλύτερη εντύπωση της έκανε η φυσική αναπαράσταση από το δεινοθήριο της Κρήτης που ήταν πραγματικά τεράστιο!Επίσης μπήκαμε σε ένα προγραμμα εξομοίωσης σεισμού ώστε να εξοικειωθούμε με την ιδέα του εγκέλαδου!! Αυτό ήταν πραγματικά συγκλονιστικό!Τέλος,έσκαψε για να βρει κόκκαλα του δεινοθήριου,επισκέφτηκε σπηλιές,και εξερεύνησε! Προς το τέλος κουράστηκε βέβαια γιατί μας πήρε περίπου μια ωρίτσα...Αυτό το μινι είναι για να θυμάται μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές! τα χαρτιά που χρησιμοποίησα είναι sassafras -amplify.
ελπίζω να σας αρέσει!

10 σχόλια:

  1. Ευδοκία μου, τα μίνι σου είναι πάντα πολύ όμορφα και πολύ ενδιαφέροντα!!!
    και το στήσιμό του πολύ όμορφο και γήινο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο αλμπουμάκι και η φωτογραφίες,κούκλα γίνετε η μικρή όσο μεγαλώνει!
    Είχαμε πάει κι εμείς στο μουσείο σε μια επίσκεψή μας στη Κρήτη και είναι εκπληκτικό καλά έκανες και έφτιαξες άλμπουμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευδοκία μου έγινε καταπληκτικό!!! Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!!! Μου αρέσει πολύ έτσι που διακόσμησες τις σελίδες!! Τα κουμπάκια υπέροχα, τα βελάκια, η γραμματοσειρά!! Όλα πολύ όμορφα! Μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαιρετικό!! Και πολύ όμορφες φωτογραφίες!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο το αλμπουμάκι!!! Δεν το ήξερα ότι είναι τόσο ενδιαφέρον το μουσείο αυτό, με έψησες τώρα να πάμε κι εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφο το μινι σου Ευδοκία... Έχω μερικές ερωτήσεις... Τι διαστάσεις έχει το μινι και από τι χαρτόνι το έφτιαξες...;
    Θέλω να κάνω κι εγώ ένα για τα παιδιά μου αλλά οι φωτο μου ερχονται λίγο μεγάλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευδοκία φανταστικό το άλμπουμ και επίσης φανταστική η ιδέα σου να τακτοποιήσεις έτσι τις φωτογραφίες απο μια τοσο ξεχωριστή επίσκεψη. Πραγματικά πολύ καλό!Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σας ευχαριστώ πολύ!
    Ελίνα το χαρτόνι είναι απο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου και είναι απο έξω άσπρο και μέσα γκρι! Δεν βρήκα στο Ηράκλειο chipboard,οπότε και το μακετόχαρτο κάνει μια χαρά δουλειά!είναι περίπου 2 χιλ,το έκοψα με κοπίδι και χάρακα,το λίμαρα με γυαλόχαρτο και ντύνεται πολύ εύκολα!οσο για τις διάστάσεις είναι 10,5 * 15 εκ! οι φωτό και εμένα μου βγήκαν μεγάλες και αναγκάστηκα να τις κόψω! στο όριο το πέτυχα,χωρίς να χάσω σημαντικό μέρος της φωτογραφίας!αυτά!
    και πάλι ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! αν βλέπετε κάτι που δεν σας αρέσει ή κάποια ιδέα που δεν σκέφτηκα εγώ θα ήθελα πολύ να την ακούσω!
    σας φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευδοκία είναι καταπληκτικό!!!
    Όπως άλλωστε ότι κάνεις!
    Φιλιά πολλά!
    Η Ρένια όσο μεγαλώνει, τόσο ομορφαίνει :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή