2 Ιουλίου 2010

just be you...



Καλησπέρα και πάλι! έχω πάρει φόρα...η τρίτη σελίδα που έφτιαξα και μου αρέσει περισσότερο από την προηγούμενη...δεν ξέρω γιατί...
το στήσιμο το εμπνεύστηκα από μια σελίδα της pencil lines που δυστυχώς δεν παρέπεμπε σε κάποιο λινκ για να σας το βαλω...
η φωτογραφία από τις αγαπημένες μου και πολύ πρόσφατες στην Πάρο...με φωτογράφισε ο άντρας μου σε μια στιγμη που δεν πόζαρα...μου άρεσε πολύ κάτι που είχα δει σε ένα λο της Ρούλας και το χρησιμοποίησα(έβαλα ακρυλική μπογιά σε φουσκαλίτσες ),έκοψα λωρίδες ασύμμετρες από χαρτόνι,σφράγισα,έβαλα Brads,κορδονάκι,εισητήριο και ιδού! το στυλ αυτής της σελίδας είναι διαφορετικό από τα παιδικά που φτιάχνω συνήθως(λόγω Ρένιας φυσικά) και μπορώ να πω πως μου άρεσε πολύ!
ελπίζω και σε σας!!!!

6 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία σύνθεση, Ευδοκία, μου αρέσει πολύ που επιχείρησες να παίξεις και μ' ένα διαφορετικό θέμα και ύφος!!! Οι φουσκαλίτσες άπαιχτες φυσικά ;), μου θύμησες να ανεβάσω μια παλιά μου σύνθεση που τις είχα χρησιμοποιήσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eudokia i just melted when I saw this I loooove this layout you have done a fabulous job distressing your layout looks amazing.....can't wait for more!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειο Ευδοκία μου αρέσει πάρα πολύ!! Η τεχνική με τις φουσκαλίτσες και το όλο στήσιμο είναι πανέμορφο σαν αποτέλεσμα,μπράβο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευδοκία είχες έμπνευση, αλλά βέβαια, η Πάρος παιδί μου, εμπνέει,όλους τους καλλιτέχνες κι εσύ είσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πράγματι διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει από εσένα αλλά εξίσου όμορφη! Περιμένουμε να δούμε περισσότερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απίθανη σύνθεση με ωραίες τεχνικές που αναδεικνύει τη φωτογραφία! Μπράβο Ευδοκία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή