1 Οκτωβρίου 2010

λίγα πράγματα από το πάρτυ μας.




Καλησπέρα και καλό μήνα!!! Σήμερα σας δείχνω λίγα πράγματα που δεν έχουν σχέση με το scrapbooking( εκτός από το banner) και τα οποία είχα ετοιμάσει για το πάρτυ της κόρης μου.Δεν έκανα πολλά...δεν είχα παραπάνω χρόνο και κουράγιο...Στόλισα ένα στεφάνι με κορδέλες και φράουλες σαν αυτές των προσκλήσεων,έφτιαξα την γιρλάντα που σας είχα δείξει σε άλλη ανάρτηση,την τούρτα που την έκανα μόνη μου(λίγο ολοστρόγγυλη βγήκε για φράουλα!) και μια κατασκευή που κανονικά γίνεται σφαίρα αλλά επειδή για το ημισφαίριο χρειάστηκα 90 ποτήρια είπα να μην το κάνω όλοκληρο!Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν φωτιστικό αλλά δεν έχω χώρο...
Έφτιαξα και μια πινιάτα σε σχήμα φράουλα αλλά δεν την φωτογράφισα...
αυτά! τα παιδάκια πέρασαν καλά,η τούρτα πέτυχε οπότε είμαι ευχαριστημένη που ο κόπος μου δεν πήγε χαμένος!
ελπίζω να σας αρέσουν!

12 σχόλια:

  1. Ευδοκίαααααα θέλω οπωσδήποτε οδηγίες για το ημισφαίριο με τα ποτήρια!!!!! Είναι όλα υπέροχα και είμαι σίγουρη οτι τα παιδιά το διασκέδασαν με την καρδιά τους!!!

    Φιλιά και καλό μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πάλι να την χαίρεσαι Ευδοκία μου!! Όλα ήταν υπέροχα!!! Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω την τούρτα σου φαίνεται πεντανόστιμη και πολύ όμορφη εξωτερικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή τι περισσότερο να κάνεις; Δεν χρειαζόταν τίποτα αλλο!! Περάσαμε όλοι θαυμάσια κι αυτό μετράει! Και του χρόνου να ξαναφτιάξεις τούρτα και να γιορτάσεις την κορούλα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα φαίνονται φανταστικα!!Να χαίρεσαι τη μικρή Ρένια(αν και σιγά σιγά δεν είναι και τόσο μικρή πια...πως περνάει ο καιρός!) και να είστε πάντα καλά να κάνετε γιορτούλες και να περνάτε τέλεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να χαίρεσαι την μικρή σου και να είσαι πάντα γερή και δυνατή να δημιουργείς πράγματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τη χαίρεσαι Ευδοκία την κουκλίτσα σου! Να τα χιλιάσει! όλα τέλεια τα εφτιαξες ! Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευδοκία μου όλα ήταν καταπληκτικά!!! Εμείς που τα είδαμε κ από κοντά, τέλεια!!! Η τούρτα απίστευτη!! Μπράβο σου!! Να τη χαίρεστε κ πάλι κ να είσαι καλά του χρόνου να της ξαναφτιάξεις τόσο όμορφα πραγματάκια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ολα φαινονται υπεροχα, σημασια δεν εχει ποσα θα φτιαξεις, αλλα οτι τα εφτιαξες με τα χερακια σου, η τουρτα φαινεται υπεροχη! να την χαιρεσαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ντεκόρ με τα ποτήρια είναι τέλειο το ίδιο και η τούρτα ήμουν σίγουρη ότι το πάρτι σας θα ήταν μοναδικό και του χρόνου να στε καλά να ξανακάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ για τα καλά λόγια και για τις ευχές για την κόρη μου!!!! κι εσείς να χαίρεστε τα παιδάκια σας και τις οικογένειες σας!
    μαρία Ζ. η κατασκευή με το ποτήρι ειναι πολύ εύκολη.παίρνεις ένα πλαστικό ποτήρι και με συρραπτικό το ενώνεις με ένα άλλο,το συρράβεις με άλλο και με άλλο και με άλλο μέχρι να γίνει ένας κύκλος.έπειτα συρράβεις άλλο ένα από την πάνω μεριά και άλλο κτλ...και ξανά από πάνω άλλη σειρά από ποτήρια και άλλη μέχρι να κλείσει!ελπίζω να κατάλαβες! αν όχι στειλε μου μειλ να σου πω!
    φιλια σε όλες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι ομορφιές έφτιαξες πάλι; Φανταστικά όλα!
    Να χαίρεστε το κοριτσάκι σας και να δημιουργείς πάντα τόσο μοναδικά πραγματάκια!
    Η τουρτίτσα φαίνεται λαχταριστή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή