8 Οκτωβρίου 2010

first day at school!

Καλησπέρα!!Σε λίγες ώρες τελειώνει η Παρασκευή και έρχεται το λατρεμένο ΣΚ!!Εύχομαι σε όλους να ξεκουραστείτε και με υγεία να το χαρείτε!!
Πριν από λίγες μέρες έκανα μια σύνθεση με την φωτογραφία της Ρένιας από την πρώτη μέρα στον παιδικό σταθμό!!! δεν χρησιμοποίησα χαρτιά με σχολικό θέμα αλλά αυτά από τη συλλογή life is good της echo park.Έβαψα με ακρυλικό dabber τις βούλες,έβαλα rub-0n,διακοσμητικά και έγραψα τον τίτλο!Το μικρό μου μεγαλώνει...
ελπίζω να σας αρέσει!

12 σχόλια:

  1. Ευδοκία υπέροχη σύνθεση!! Πολύ όμορφη η χρήση του dabber!!
    Η μικρή μεγάλωσε...! Pερνάνε τα χρόνια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευδοκία μου αρέσει πάρα πολυ!Τα έχεις συνδυάσει όλα πολύ αρμονικά. Με ξετρέλανε το school, το 30φυλλο και το tag when etc..ΟΛΟ δηλαδή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευδοκία μου είναι πολύ όμορφη, καλέ τι ζουζουνίτσα είναι αυτή με την τσαντούλα της!!! να σου ζήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τέλειο, τέλειο, είμαι πιστή Fun σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάρα πολύ όμορφη σύνθεση! Καλή χρονιά να εχετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για άλλη μια φορά αξιοποίησες στο έπακρο τη φωτογραφία και τα διακοσμητικά σου... δεν έχω τι να πω... υπέροχα χρώματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μου αρέσει παρα πολύ, είναι από τις καλύτερες συνθέσεις που έχεις κάνει!! Η συλλογή των χαρτιών ταίριασε φανταστικά με το υφος και το θέμα της σύνθεσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχη σύνθεση Ευδοκία! Και πότε μεγάλωσε η Ρένια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι φανταστική σύνθεση!!! Και ο συνδυασμός χρωμάτων είναι τέλειος Ευδοκία! Να τη χαίρεσαι τη μικρούλα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευδοκία μου πολύ όμορφη η σύνθεση και η φωτό, ειδικά η λεπτομέρεια με το πλαίσιο μέσα στη φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. WOW i love this layout! I love how you have stamped the pattern paper and the mebellishments you have added fabulous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλέ τι ωραία τσαντούλα είναι αυτή? Αν μεγαλώνουν λέει...? Έβλεπα κάτι βιντεάκια που ήταν η Νεφέλη 16 μηνών και μετά ένα που ήταν 18! Σας πληροφορώ, μέσα σε δύο μήνες είχε αλλάξει φοβερά! Πρέπει να χαιρόμαστε την κάθε μέρα και να την ζούμε όσο μπορούμε γιατί τα χρόνια φεύγουν σα νερό! Καλή αρχή σας εύχομαι και πάντα επιτυχίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή