6 Οκτωβρίου 2010

pocketful of sunshine!



Kαλησπέρα!! Και σήμερα είμαι εδώ με μία νέα ανάρτηση και μια νέα σελίδα!
Πηγή έμπνευσης για αυτή τη σύνθεση ήταν οι δυο φωτογραφίες της κόρης μου.Το καλοκαίρι ξάπλωνε στην αιώρα και ενίοτε κοιμόταν...είχα και αυτό το πολύ όμορφο αλλά και δύσκολο χαρτί της fancy pants και αποφάσισα να τα ταιριάξω! Στο κανονικό μέγεθος οι φωτό είναι 10*15 αλλά το σχήμα δεν με βοηθούσε με το στήσιμο! έτσι έκοψα τις φωτό με nestabilities-blossom για να μοιάζουν με λουλούδι και τους έβαλα κοτσάνι όπως ήταν και τα λουλούδια του χαρτιού!τα υπόλοιπα ήταν εύκολα!Πεταλούδες,περλίτσες,αυτοκόλλητα τρισδιάστατα(ορισμένα λουλούδια και φύλλα είναι chipboard),doodling και έτοιμη!
ελπίζω να σας αρέσει!!

12 σχόλια:

  1. Τέλεια!! Τέλεια!! Πολύ μου αρέσει!!!
    Υπέροχο που έκοψες τις φωτογραφίες κ τις έκανες λουλουδάκια!!! Μου αρέσει πολύ κ ο τρόπος που έβαλες τα διακοσμητικά!!! Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πωπω,καταπληκτική σύνθεση.Μ' αρέσουν πάρα πολύ τα χρώματα και το σχήμα στις φωτογραφίες που ταιριάζει άψογα με το χαρτί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή ιδέα! Ταίριαξε τέλεια η φωτο με τα λουλουδάκια! Κάτι τέτοιο ετοιμάζω στο ευχολόγιο που φτιάχνω τώρα! ;) Όντως δύσκολο χαρτί!Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο, μπράβο, μπράβο! Δεν έχω λόγια! Η καταλληλότερη χρήση του χαρτιού αυτού είναι αυτή, δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα καλύτερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. I love how the colours pop on the green background...great job!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eίναι εξαιρετική σύνθεση!!! Λάτρεψα το χρώμα και την ιδέα!!! Αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις υπέροχες φωτογραφίες της μικρούλας!!!!

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχη σύνθεση, πολύ χαρούμενη, όσο και το ζουζουνάκι σου!!! Μου αρέσει που έκοψες τις φωτογραφίες σαν λουλουδάκια και τις ταίριασες τέλεια!!! Μπράβο Ευδοκία για άλλη μια φορά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εξαιρετική σύνθεση! Τα λουλουδάκια και τα χρώματα είναι πανέμορφα!! Και οι φωτογταφίες της μικρής φυσικά τα αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα τι χαρούμενοοοο!!! Και τι χαρά που έχεις εσύ στο σπίτι σου με αυτό το γλυκό παιζάκι!!! ^_^ She's indeed a pocketful of sunshine...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαρούμενα και ζωντανά χρώματα δένουν απίστευτα ωραία με την φωτογραφία της Ρένιας.Η λεπτομέρειες που έχεις βάλει το στολίζουν πολύ όμορφα.
    Μπράβο!!! Εξαιρετική δουλειά με ένα δύσκολο χαρτί,φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το χαρτί υπέροχο και όντως πολύ δύσκολο, το έχεις αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!! Μπράβο Ευδοκία!
    Η Ρένια μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα και εξελίσσεται σε κούκλα σαν τη μαμά της ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι όμορφα χρώματα!!! Και η μικρή μία κουκλίτσα!


    Να έχεις ένα όμορφο Σαβ/κο *

    ΑπάντησηΔιαγραφή