25 Οκτωβρίου 2010

summertime story!

Καλησπέρα και πάλι!Σήμερα το μεσημέρι έφτιαξα μια σελίδα με τη Ρένια παρέα αυτή τη σελίδα!!Αυτό σημαίνει οτι δεν με άφησε και πολύ να δουλέψω με την ησυχία μου! Το στήσιμο το είδα κάπου (νομίζω στο site της kaisercraft) και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον!! Χρησιμοποίησα χαρτί bobunny -a gift of love ,το έκοψα και αξιοποίησα και τις δυο πλευρές του!
Έκοψα κύκλους,έβαψα με dabber,έβαλα γραμματοσειρά,λουλουδάκια,κουμπάκια,πεταλούδα,συρραπτικό,rub-on και πολύ journaling!

11 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον στήσιμο και ωραία χρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ διαφορετική σελίδα, Ευδοκία, ασυνήθιστη! Μου αρέσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία σύνθεση Ευδοκία και υπέροχα χαρτιά! Μπράβο σου!!! Η μικρή επανήλθε στους παλιούς ρυθμούς της ή συνεχίζει να μην κοιμάται τα μεσημέρια? Κάπως έτσι το έκοψε και η Μαρία μου, μετά από τις διακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευδοκία πολύ όμορφο..μου άρεσε που αξιοποίησες και τις δύο πλευρές του χαρτιού σου ...τέλεια ιδέα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα!!! Τέλειο αυτό που έκανες κ αξιοποίησες κ τις δύο πλευρές του χαρτιού! Μου αρέσει πολύ κ το στήσιμο!! Μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραίο!!! είμαι άπειρη ακόμα και νόμιζα οτι το χαρτί ήταν έτσι χαχαχα φανταστική δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραία η ιδέα να αξιοποιήσεις και τις δύο πλευρές του χαρτιού!!Και τι υπέροχο χρώμα το μωβ!!Πρωτότυπο και το στήσιμο,μ αρέσει που δε το πολυφόρτωσες,ειδικά αφού η μία πλευρά του χαρτιού ήταν κάπως "βαριά" με τα πολλά σχέδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέλεια σύνθεση,πολύ όμορφα χρώματα,το στήσιμο πολύ κάλό ευρηματικός ο τρόπος που χρησιμοποιείς τα χαρτιά,απο τα ποιό όμορφα lo που έχω δεί τελευταία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή