10 Ιανουαρίου 2011

amazing,loveable,sweet,cute...



Καλησπέρα!!Σήμερα μετά από δυο εβδομάδες επιστρέψαμε στα θρανία...ομαλή σχετικά μπορώ να πω πως ήταν η επιστροφή...την περίμενα χειρότερη...στα δικά μας τώρα...
Αυτή είναι μια σελίδα σε άσχετο κλίμα από το χριστουγεννιάτικο που μόλις βγήκαμε και με πολύ ζωηρά χρώματα!Χρησιμοποίησα τον νέο μου κόπτη με την μεγάλη πεταλούδα και μπορώ να πω πως μου άρεσε πολύ!!
ελπίζω να σας αρέσει!!

ξεχασα να σα πω πως η τελευταία φωτό από το αλμπουμάκι στην προηγούμενη ανάρτηση είναι φοντί σοκολάτας...μπορείς να βουτήξεις μέσα σουδάκια,γκοφρέτες,βάφλες,φρούτα....να συνεχίσω;;;αυτα...ετσι για να παιρνω κουραγιο για τη διατροφη που ξεκινησα χθες...

12 σχόλια:

  1. Όντως εκτος χριστουγεννιάτικου κλίματος, κι όμως τόσο αισιόδοξο!!! Πολύ ζωηρά τα χρώματα, όπως είπες, πολύ έξυπνη ιδέα να κάνεις πλέγμα με τις πεταλούδες... μπράβο, Ευδοκία!!

    ΥΓ. Ο κόπτης είναι MarthaStewart;;
    ΥΓ2. Θέλω ενα φοντύ ΤΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχα γελάω … Καλησπέρα Ευδοκία μου! Καταρχήν ο τίτλος τα λέει ΟΛΑ!!! Υπέροχη σύνθεση!!! Μου αρέσουν πολύ όσα φτιάχνεις!!! Με γεια ο νέος σου κόπτης – του δωσες και κατάλαβε! Γελάω για την σημείωση σου για το φοντί! Καλά μου έτρεχαν τα σάλια όταν το είδα!!! Κι εσύ μια χαρά μας κατάλαβες… φιλάκια και καλή συνέχεια και στο σχολείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή αρχή στη νέα σχολική χρονιά! Ευδοκία ο νέος κόπτης είναι καταπληκτικός. Καλή προσαρμογή στη διατροφή, σιγά-σιγά. Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλη χρονια
    ωραιος ο νεος κοπτης αλλα ο μαθητης που ειναι τοσο επιμελης ακομη πιο ωραιος
    να εισαι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή χρονιά!!!! Πραγματι πολύ ωραίος ο νέος κόφτης και όσο για την διατροφή σε καταλαβαίνω μιας και προσπαθώ κι εγώ να μπω σε ένα διατροφικό καλούπι (δύσκολοοο) Καλή επιτυχία!!!

    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφη σελίδα!! Η πεταλούδα είναι καταπληκτική!!! Μου αρέσει που έβαλες από πάνω κ άλλες πεταλουδίτσες!
    Όσο για το φοντύ...Πότε θα πάμε να παραγγείλουμε?? Όλο το λέμε...αλλά...! Μια μέρα να ξεφύγεις από τη διατροφή πειράζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. I LOVE that photo,I really do. This is such a beautiful layout full of lovely things to look at. Love it!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Cute layout, love the colours! and the butterflies are gorgeous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aντιπαρέρχομαι το φοντί και συνεχίζω....τέλεια η πεταλουδα. Παρήγγειλα τον ίδιο κόπτη πριν 4 μέρες και τώρα δεν βλέπω την ώρα να έρθει....Τέλεια η σύνθεση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα ξεκινήσω από το φοντύ το οποίο φαίνεται νοστιμότατο...αλλά σταματάμε εδώ για να μην σηκωθώ και πάω να φάω ότι έχει μέσα το ψυγείο.
    Η πεταλούδα σου είναι φανταστική με γεια!!! Όλη η σύνθεση σου είναι ωραία και έχω την εντύπωση ότι τα έντονα χρώματα που έχεις χρησιμοποιήσει στα χαρτιά αναδεικνύουν πολύ τα χρώματα στην φωτογραφία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ ωραία σύνθεση οι πεταλούδες,τα χρώματα,η πόζα της μικρής όλα τέλεια!
    Μεγειά ο κόπτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μου αρεσουν πολυ οι λεπτομεριες της συνθεσης κι οσο για την πρωταγωνιστρια ειναι απλα τοσο γλυκεια!!!Μεγεια το punch!!
    φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή