4 Φεβρουαρίου 2011

σαπουνάκια μπουμπουνιέρες!






Καλησπέρα!!Τα σαπουνάκι δεν τα έχω φτιάξει εγώ αλλά είναι καταπληκτικά και μοσχοβολάνε!!!Προορίζονται για μπουμπουνιέρες βάφτισης μιας μικρούλας πολύ χαριτωμένης!!Η ιδέα είναι της μαμάς και όχι δική μου και την βρίσκω ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!Αναστασία είσαι φοβερή!τρελή έμπνευση!!!
Το άρωμά τους είναι λεβάντα και το χρωματάκι τους είναι μωβ..είναι τεσσερα διαφορετικά...
εγώ έφτιαξα απλά τις συσκευασίες τους για να τις δει η μαμά και να διαλέξει!
για αρχή τύλιξα τα σαπουνάκια με μεμβράνη και την κόλλησα κρατώντας για λίγη ώρα το heat gun από πάνω της και έπειτα κόλλησα αυτοκόλλητα σφραγισμένα με τα λογάκια made with love.
Έπειτα έφταιξα διάφορες συσκευασιούλες και επειδή δεν είχα κουφέτα για να κάνω δοκιμή έβαλα λίγα σοκολατιένα κουφετάκια...
ελπίζω να σας αρέσουν!
Πείτε μου ποιο σας αρέσει περισσότερο!!!
φιλάκια!

32 σχόλια:

  1. Νομίζω οτι η μαμά θα πάθει το ίδιο που έπαθα κι εγώ! Δεν θα μπορεί να διαλέξει!!!! Μα είναι πολύ όμορφα όλα!!! Εγώ πάντως θα διάλεγα μοιρασμένα και τα 4!!!! Με το καλό και η βάπτιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι υπέροχα!!!! Μου βάζεις ιδέες για τη δική μας βάπτιση.
    Συμφωνώ με τη Μαρία, θα τα διάλεγα όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσει........Ολες!χαχαχα!Φοβερη ιδεα και υλοποιηση βεβαιως βεβαιως!Μπραβο Ευδοκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πλάκα μου κάνεις??? να διαλέξω??? πως γίνεται????
    πάντως αυτό με τα πατουσάκια... ειναι γλυκα...και τα άλλα με τα δαντελάκια φοβερά!!!
    μπράβο για τις ιδέες σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ πρωτότυπη ιδέα!!! Φανταστικό! Σαμπουνάκια για μπουμπουνιέρες δεν έχω ξαναδεί… Μπραβίσσιμο!!! Και εμένα μου αρέσουν όλα και δεν μπορώ να διαλέξω. Τα κορίτσια μου (που είναι 11 και 6 χρονών ) ξεχώρισαν εκείνο που έχει δεμένα τα κουφετάκια και αυτό με τα ποδαράκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τέλεια!!θα τα επέλεγα όλα τα σχέδια,πολύ ωραία ιδέα το σαπούνι για μπομπονιέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταπληκτικά αλλά γιατί πρέπει να διαλέξει ένα σχέδιο και να μην τα έχει όλα,νομίζω ότι είναι καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι τέλεια, εξαιρετική δουλειά, Ευδοκία!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!! Αν και όλα είναι όμορφα, για μένα ξεχωρίζει εκείνο που έχει δέσει πίσω τα κουφετάκια (η δεύτερη στη σειρά φωτογραφία)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eudokia I lopve your idea....a very pretty and useful bonboniera!! Did you know that soap is just as good as moth-balls ,may I say even better(smell)I have soap in my cupbaords with my wollen jerseys and blankets..these will be perfect and pretty

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μα όλα είναι υπέροχα,δεν νομιζω να μπει στην διαδικασια επιλογης.........Να έχεισ ενα υπέροχο σαββατοκυριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευδοκια ειναι υπεροχα ολα!!!!!! Για δοκιμασε τα με αχρωμο τουλι και φτιαξε ποιο μικρα μπομπονιερακια ετσι ωστε να μην χανονται τα υπεροχα σαπουνακια με τις πανεμορφες συσκευασιες.και φτιαξε τα ολα τα σχεδια θα ειναι ποιο εντυπωσιακα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι καταπληκτική ιδέα!!!! Και είχα αρχίσει να σκέφτομαι γενικά για την βάφτιση της μικρής που περιμένω....(πολύ βιάζομαι...). Η μαμά θέλει πνευματικά δικαιώματα για την ιδέα;;;;;
    Έχω πάθει πλάκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τρέλη έμπνευση η Αναστασία όντως!!!!!!! Αλλά και εσύ Ευδοκία μου δεν πας πίσω!!!!Οι συσκευασίες είναι όλες καταπληκτικές!!!!!!Αν θα έπρεπε να διαλέξω θα διάλεγα αυτή με το τούλι και αυτήν με τα πατουσάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά Ευδοκία μου είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!! Όλα είναι ένα κ ένα!!
    Για τη συγκεκριμένη περίπτωση θα μου άρεσε πολύ η πρώτη συσκευασία με τη σαλιάρα που μπορείς να "κρύψεις" το κορδόνι που θα κρατάει το τούλι με τα κουφέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι πραγματικά όλα υπέροχα!! Πιο πολύ μου αρέσει που τόσο η μανούλα που τα ζήτησε όσο και εσύ μπήκατε στη διαδικασία να κάνετε κάτι διαφορετικό για μπομπονιέρες!! Το αποτέλεσμα είναι φανταστικό και είμαι σίγουρη ότι θα της αρέσουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πανέμορφες όλες!!!
    Θα συμφωνήσω με την Ιωάννα! προτιμώ αυτή με τα πατουσάκια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ευδοκια πολυ ομορφες ειναι ολες! εχεις παρει φορα με τις κατασκευες!! ξεχωριζω αυτο με τα πατουσακια, και το αλλο με την σαλιαρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λοιπόν, η ιδέα είναι φανταστική. Μπράβο και στις 2. Οι συσκευασίες είναι τέλειες, μα μπορώ να πω ότι δείχνω αδυναμία στην τελευταία. Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολύ όμορφη και πρωτότυπη ιδέα! Να διαλέξει όλα τα σαπουνάκια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!
    Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. όπως λες και εσύ η ιδέα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!
    το αγαπημένο μου είναι αυτό με την κορδέλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υπέροχη ιδέα Ευδοκία!!! Τα χεράκια σου έφτιαξαν για ακόμα μια φορά την τελειότητα!!! Ενθουσιάστηκα περισσότερο με αυτό που του έχεις βάλει τα κουφετάκια κι εκείνο με την καρώ κορδέλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ευδοκία μου μας ξετρέλανες!!! Μα είναι σαν ιδέα πρώτα-πρώτα καταπληκτική και δεύτερον τα έχεις φτιάξει πολύ χαριτωμένα όλα,πως να διαλέξω?
    Γεια στα χέρια σου και μπράβο στη μαμά της μικρής για την πρωτότυπη ιδέα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τι ομορφη ιδεα!!!!!
    ολες οι συσκευασιες ειναι ομορφες
    γεια στα χερια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολύ όμορφη και ιδιαιτερη ιδέα για μπουμπουνίερα, μπορει να μην ηταν δικη σου αλλα εσύ την υλοποίησες με τον καλύτερο τρόπο, άψογη δουλεια!! Είμαι σίγουρη ότι θα μοσχοβολάει όλη η εκκλησία και όλοι θα ανυπομονούν να πάρουν ένα τόσο όμορφο σαπούνι!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλησπέρα Ευδοκία μου! Τι υπέροχα πράγματα είναι αυτά?! Μπράβο σου!!! Είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω κάποια, ίσως αυτή με τις πατουσίτσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. καταπληκτικηηηη ιδεα!!!!Δε την εχω ξανασυναντησει!εξαιρετικο το στολισμα-αμπαλαζ!Ειναι πανεμορφες και πρωτοτυπες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ευδοκια δεν προλαβαινω να αφηνω παντα σχολιο αλλα τα πραγματακια που φτιαχνεις ειναι παντα καταπληκτικα!!Τελεια η ιδεα με τα σαπουνακια μπομπονιερες!!Προσωπικα μου αρεσουν λιγο περισσοτερο αυτο με το τουλι και αυτο με τα πατουσακια!!!Πολλα φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πανέμορφα,τόσο σαν ιδέα είναι πρωτότυπη όσο και σαν υλοποίηση εξαιρετική.
    Τώρα ανακάλυψα το μπλογκ σου(άργησα μάλλον λίγο) και είναι πολύ όμορφο,κάθομαι και χαζεύω αυτά που έχεις φτιάξει.Τα σουβέρ τα είχα δει και στο greecycle αλλά δεν ήξερα τι άλλα φτιάχνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! κρίμα που δε σκοπεύω να κάνω κι άλλο παιδί...λολ...Ολα είναι υπέροχα αλλά λιγο περισσότερο τα πατουσάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ευδοκία μου εγω εφτιαξα τα σαπουνακια για την Αναστασια κι εσυ τα απογειωσες με τη συσκευασια!!!Κριμα που δεν ειμαστε πιο κοντα θα καναμε πολυ ομορφα πραγματα.θα ηθελα οταν τα ετοιμασουμε ολα να βαλω μια φωτο στη σελιδα μου αν δεν εχεις προβλημα(κανοντας αναφορα σ'εσενα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Kαλησπέρα σας εγω σήμερα τυχαία ανακαλυψα το blog σας και αυτο γιατι ψάχνω μπομπονιέρες για την βάπτιση του μικρού ζουζουνιού μου. Ειναι όλα υπέροχα αλλά αυτα τα σαπουνακια τέλεια θελω ιδεές για το τι μπορώ να κανω για αγορακι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή