23 Οκτωβρίου 2011

μύρισε Χριστούγεννα!



Εεεε,δεν κρατήθηκα άλλο!!Τόσο καιρό το παλεύω και λέω στον εαυτό μου : ¨Ευδοκία κρατήσου,ακόμα είναι Οκτώβριος,μην αρχίσεις τα χριστουγεννιάτικα από τώρα...κρατήσου,κρατήσου..."
Χθες λοιπόν -όπως θα διαπιστώσατε- δεν άντεξα και υπέκυψα!!Τώρα θα μου πείτε,που είναι το κακό..ας ξεκινούσα και τί έγινε...απλά όσο νωρίτερα έχω στο μυαλό μου την προσμονή των Χριστουγέννων τόσο μου φαίνεται πως όταν έρθουν δεν θα προλάβω να τα καταλάβω...αφήστε που σκέφτομαι και το δούλεμα!
τελοσπάντων!!
Αφορμή για την χριστουγεννιάτικη δημιουργία μου είναι η πρόκληση της Βούλας από το heart2craft!Η πρόκληση ήταν η εξής :
"Φτιάξτε μια κάρτα γεμάτη χρώμα και λάμψη! Χρησιμοποιήστε φωτεινά χρώματα και στολίστε τη με glitter, stickles, liquid pearls, glossy accents και κάθε τι λαμπερό που μπορείτε να φανταστείτε."
Φαν του γκλίτερ δεν με λες,την χρυσόσκονη ούτε να τη δω οπότε η μόνη περίπτωση που την επιτρέπω είναι στα Χριστούγεννα!!Νομίζω πως του έδωσα και κατάλαβε..χι!χι!
Μετά τα φωτεινά χρώματα(που πιο φωτεινά δε γίνεται), έβαλα χρυσόσκονη στην μπάλα,της έβαλα και ένα στρας που βγάζει μάτι και τέλος πέρασα με glossy accent τις 4 βουλίτσες στις άκρες της κάρτας!
Το αποτέλεσμα παραδόξως μου άρεσε...ελπιζω και σε σας!!!

ΥΓ Τώρα που άρχισα με τα χριστουγεννιάτικα δεν σταματάω με τίποτα!!

24 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ, Ευδοκία!!Σου έστειλα ήδη mail!Όσο για την καρτούλα με την μπάλα είναι υπέροχη!!!Κι εγώ έχω μπει σε χριστουγεννιάτικη διάθεση...Αφορμή;;Το χριστουγεννιάτικο παζάρι στο σχολείο....Ιδέες;;;;;;;;;;;;HELP!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ να δεις πως κρατιέμαι!!!!θα ξεκινίσω να φτιάχνω κι εγώ!!!είναι υπέροχη!!!!καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ, μπράβο βρε Ευδοκία, η πρώτη ανάρτηση που σχετίζεται με τα φετινά Χριστούγεννα!!! Τι καλά!!! Όμορφη καρτούλα, υπέροχη διάθεση και ώρα για να ξεκινάμε όλες σίγα σιγά.. Καλή συνέχεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλεια ....χρώματα ,ότι μας χρειάζεται για τα φετινά χριστούγεννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ ευδοκία και εγώ αυτό το πρόβλημα έχω, άρχισα από τώρα να έχω ένα σωρό ιδέες για Χριστούγεννα και θέλω να αρχίσω! Κουκλίστικη καρτούλα καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι κι αν είναι ακόμη Οκτώβρης; Ο καιρός ευτυχώς ή δυστυχώς περνάει γρήγορα. Έγινε όμως ωραία η κάρτα σου .Οι επόμενες , θα είναι ακόμη πιο ωραίες.Είναι να μην πάρεις φόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχαχα πολύ γέλιο! Φουλ στο glitter είναι η κάρτα σου Ευδοκία μου! Πανέμορφη όπως και κάθε δημιουργία σου! Πολύ χαρούμενη και … καθόλου νωρίς δεν είναι! Εγώ τις προάλλες είδα μαγαζί με εποχιακά – χριστουγεννιάτικα! Οι μέρες θα περάσουν πολύ γρήγορα, οπότε μερικές κάρτες να είναι έτοιμες, δεν βλάπτει! Καλή επιτυχιιιιαααα και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευδοκια φοβερη καρτα...πιο φωτεινη δεν γινοταν...Οσο για το νωρις χριστουγεννιατικα κανεις λαθος...στο εξωτερικο εχουν βαλει ηδη ...καιρος να αρχισουμε και εμεις!!!καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή αρχή εύχομαι!! Η καρτούλα απίστευτη!!! Χαρούμενα χρώματα κ το στολίδι καταπληκτικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μου εφτιαξες την διάθεση Ευδοκία μου!!!Υπέροχη καρτούλα!!Καλά εκανες και ξεκίνησες, λίγο να φτίαξη η διάθεση μας!!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι βρε κορίτσια, φέτος κι εγώ τα θέλω πολύ τα Χριστούγεννα!!!!Καλή αρχή Ευδοκία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χαχαχ τέλεια αλλαγή..από την σουπερ καλοκαιρινή σύνθεση της μικρής σου σε μια σουπερ χριστουγενιάτικη!!! φωτεινή και λαμπερή...εύχομαι να είναι έτσι και τα φετινά χριστούγεννα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευδοκία μου, με έβαλες και μένα στην πρίζα τώρα με τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες!! Μήπως να ξεκινήσω κι εγώ σιγα-σιγά;;;
    Είναι υπέροχη η κάρτα, αστραφτερή, γιορτινή, χαρούμενη (θα πρότεινα να χρησιμοποιείς πιο συχνά το glitter)! Εύχομαι καλή επιτυχία στην πρόκληση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαίρομαι τόσο πολύ που δεν είμαι η μόνη που της μυρίζουν τα Χριστούγεννα!Η καρτούλα μου αρέσει πολύ,ιδιαίτερα τα χρώματα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χαρουμενα χρωματα..δεν ειναι νωρις ε...για μας οχι πιστευω,χα,χαειναι τελοια..φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευδοκία μου το γκλίτερ το έδωσες και κατάλαβε!!!! Μ'αρέσει που ξεπέρασες τον εαυτό σου γιατί τελικά το αποτέλεσμα είναι souper!!! Με το καλό να μας έρθουν τα Χριστούγεννα!!! Σε φιλώ και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπέροχη καρτούλα Ευδοκία μου και εντελώς ασυνήθιστη! Το στολιδάκι είναι πανέμορφο, το misting πολύ πετυχημένο και το glitter άφθονο και ποτέ δε βλάπτει... Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και γιατί να σταματήσεις;;;
    Είναι φανταστική και άκρως λαμπερή!
    θέλω να δω κι άλλες χριστουγεννιάτικες..!
    Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. KAI KAΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ!!!!!
    ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολύ χαριτωμένη καρτούλα Ευδοκία μου!!!Όμορφα, ζωντανά χρώματα!!!Καλή συνέχεια με τα χριστουγεννιάτικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ γέλασα με την ανάρτηση σου!Μας χρειάζεται το γέλιο στις ημερες μας!Είναι πολύ χρωματιστή και μου έφτιαξε τη διαθεση με το που την είδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Glad you didn't hold back because this is just perfect and love the non traditional style. Those colours are just perfect and as always so is your design.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Hello, eudokia.

    The excellent and lovely work.

    The lovely kimono infants, Japanese tradition

    The prayer for all peace.
    from Japan, ruma ❀

    ΑπάντησηΔιαγραφή