10 Ιανουαρίου 2012

"merry and bright" mini album


Γεια σας!!!!!Να'μαι κι εγώωωω!Μετά από πολλές μέρες απουσίας από τη γειτονιά επέστρεψα...Μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων πήγαμε στα Γιαννιτσά και περάσαμε πραγματικά όμορφα!Πολλές βόλτες στη Θεσσαλονίκη, αγαπημένα πρόσωπα,φαγητό και ξεκούραση.Τί άλλο να ζητήσει κανείς...
Με τη σειρά μου κι εγώ θέλω να σας ευχηθώ για τη νέα χρονιά ,να έχετε υγεία και όρεξη γι δημιουργία!(ειναι πολυ καλη ευκαιρια να ξεφευγει κανεις από όλα όσα ακούει στις μέρες μας!)
Η πρώτη ανάρτηση για φέτος αφορά ένα μίνι αλμπουμάκι που έφτιαξα για να φιλοξενήσει τις φωτό μας από τις διακοπές!Είναι ένα κλασσικό σχήμα και έχω ξαναφτιάξει κάτι παρόμοιο γιατί ήθελα να χωρέσει πολλες φωτογραφίες...έχει πολλές σελίδες αλλά σας βάζω μόνο λίγες για να μην σας κουράσω...

..στο χωριό του Αη Βασίλη μας έβαψαν τα μουτράκια...


...μέσα στο ιγκλού και παρέα με τις πολικές αρκούδες...


...μια βελουτέ αυτοκόλλητη γιρλάντα που βρήκα σε ένα τέλειο μαγαζάκι στη Θεσ/νίκη και δεν κρατήθηκα,έπρεπε να τη χρησιμοποιήσω!



..βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης...


...μιαμ..μιαμ...ζαχαρωτα!!

Αυτα....(συγγνώμη για τις φωτό αλλά έχει συννεφιά!)
Θέλω να σας πω επίσης πως το get creative για το μήνα Ιανουάριο έχει καταπληκτικές προκλήσεις -πολλές και διαφορετικές- και ο νικητής της κάθε πρόκλησης θα αντικαταστήσει για το μήνα Μάρτιο στη σχεδιαστική ομάδα το άτομο που έβαλε την πρόκληση!!!Ήδη έχουν ανεβεί 4 προκλήσεις και έρχονται κι άλλες!!!Έχετε μέχρι τις 31 Ιανουαρίου να ανεβάσετε τις συμμετοχές σας και επίσης μέσω κλήρωσης να διεκδικήσετε ένα δωράκι από τη Σφραγιδομανία!!!!!

Σας φιλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17 σχόλια:

  1. Ευδοκία καλή χρονιά. Το άλμπουμ εξαιρετικό, η κορδελα πολύ όμορφη (καλά έκανες και την αγόρασες).Κ του χρόνου να είστε καλά να ξαναπάτε και να περάσετε πολύ όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Glad to see you back ! Lovely mini and so beautifully created as usual . You always choose the best papers to make your minis full of bright and beautiful images , I love this !

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας έλειψες Ευδοκία,μας αποζημίωσες όμως με όλα αυτά που μας έδειξες,και του χρόνου να είστε καλά να ξαναπάτε διακοπούλες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειο το album! Να είστε γεροί και δυνατοί να το επαναλάβετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή χρονιά Ευδοκία μου! Φαίνεται ότι περάσατε πολύ όμορφα, μπράβο σας που καταφέρατε να κάνετε αυτό το ταξιδάκι και να ξεφύγετε! Καλή κι ευλογημένη χρονιά, να είσαι πάντα χαρούμενη, γερή και γεμάτη όρεξη για δημιουργίες! Πολύ όμορφο και χαρούμενο το μίνι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή χρονιά Ευδοκία μου, να είστε καλά και να περνάτε πάντα καλά !!! Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι πιο εύκολή και να είστε έτσι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι!!!!! Το αλμπουμάκι σου είναι τέλειο!!!! Καλές δημιουργίες!!!!!
    Φιλακιά πολλά στην μπουμπου σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή χρονιά Ευδοκία!!Μας έλειψες και εσύ και οι δημιουργίες σου!!Το άλμπουμ πανέμορφο!Και η μικρούλα σου μία γλύκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλως την..καλη χρονια..πολυ ομορφο το αλμπουμ..τελοιες οι φωτο..και του χρονου..γερη και δυνατη..καλο βραδυ..φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλη χρονιά να έχουμε όλοι, Ευδοκία μου, πολυ χαίρομαι που περάσατε καλά στη Θεσ/νίκη - μας το εκφράζει πολύ ωραία και το αλμπουμάκι σου!! Έχει την χαρακτηριστική σου σφραγίδα, χαρούμενο, αναλαφρο, λιτό... και του χρόνου με το καλό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή χρονιά και του χρόνου να είστε καλά!!!!όμορφο το αλμπουμ!!!!καλημέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρόνια πολλά και καλά! Πολύ όμορφη η ανάρτησή σου. Ταξιδέψαμε κι εμείς μαζί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλή χρονία Ευδοκία μου!!! Φοβερό το μίνι φαίνεται πως περάσατε τέλεια και το αλμπουμάκι σου θα σας το θυμίζει πάντα! Μ αρέσει που δεν φορτώνεις πολύ τα άλμπουμ σου με διακοσμητικά χιχι άσε που έτσι είναι και πιο πρακτικά στο να τα φυλάς...Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευδοκία μου πολυ όμορφο!! Αυτό το στυλ είναι υπέροχο! Χωράει αρκετές φωτογραφίες! Κ του χρόνου να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπέροχο άλμπουμ!!! Και πολύ ωραίες φωτογραφίες!

    Καλή χρονιά, και του χρόνου να είστε καλά και για άλλο ταξιδάκι (αλήθεια, προς Αθήνα θα έρθετε καθόλου να γνωριστούμε; ;ο))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλή χρονιά Ευδοκία μου!!!Τέλειο το μινι...Φωτεινό και χαρούμενο!!!Και του χρόνου να είστε καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά Ευδοκία! Καλά το mini είναι απίστευτο! Γεμάτο και με όμορφες αναμνήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλή χρονιά!!! τέλειο το μίνι σου!!! τι όμορφο που τα έχεις όλα τοσο οργανωμένα και τακτοποιημένα!!!!!!
    ελπίζω να τα πούμε ξανά του χρόνου!!! καλή χρονιά και πάλι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή