13 Νοεμβρίου 2012

things to do before Christmas coupons (advent calendar in mini form)

Καλημερα όλη μέρα!!!Η σημερινή ανάρτηση είναι λίγο καθυστερημένη...έπρεπε να γίνει πριν 3 μέρες αλλά κάποιες υποχρεώσεις με κράτησαν μακριά από το μπλογκάκι μου!Λοιπόν,μπήκε για τα καλά ο Νοέμβρης και όλοι οι όσοι ασχολούνται με χειροτεχνίες,χαρτιά κλπ. έχουν ήδη ξεκινήσει προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα!!Εγώ δεν θα αποτελέσω την εξαίρεση και για το tutorial αυτού του μήνα στο get creative σας έχω ετοιμάσει ένα advent calendar που αποτελείται από "κουπόνια" για να κάνουμε πράγματα μαζί με την κόρη μου μέχρι τα Χριστούγεννα δεμένα σε μίνι αλμπουμάκι!Θέλετε να δείτε πώς το έφτιαξα;;
1.Για αρχή έκοψα με το die tickets που έχω, 24 χαρτονάκια.Αν έχετε κάποιο άλλο die ή αν δεν έχετε καθόλου μπορείτε να κόψετε τα χαρτονάκια σας ό,τι σχήμα θέλετε.Εγω για ευκολία επειδή είναι πολλά τα έκοψα στο big shot.
 2.Έπειτα χρησιμοποίησα έναν κόπτη που έχω για να κάνω διακεκομμένες γραμμές στην άκρη του κουπονιού. Εδώ φαίνεται η τσάκιση που έγινε ώστε τα κουπόνια να κόβονται.

3. Στη συνέχεια έκοψα κύκλους και αριθμούς για να αριθμήσω τα κουπόνια μου.

4. Διακόσμησα με μάσκα και μελάνια λίγο την κάθε μου σελίδα.

5. Τύπωσα και έκοψα σε μικρά χαρτονάκια τα πράγματα που πρέπει να κανουμε κάθε μέρα.

 6.Έφιαξα ένα εξώφυλλο για το αλμπουμάκι μου  και το έδεσα με έναν κρίκο.Είναι έτοιμο!
 Εδώ είναι λίγες μόνο από τις εσωτερικές φωτογραφίες.Μπορείτε να δείτε πως κόλλησα τους αριθμούς στους κύκλους,πως είναι  ο κρίκος περασμένος και πως θα κόβεται το κάθε κουπονάκι.Στην μπροστινή σελίδα είναι ο αριθμός και από πίσω είναι κολημμένο το χαρτάκι με την εντολή.Η διακόσμηση είναι πολύ απλή γιατί τα κουπονάκια αφού τελειώσει η μέρα θα πετιούνται.Ελπίζω να σας αρέσει!!


Ελπίζω η ιδέα να σας άρεσε και να την εφαρμόσετε!!
Και μην ξεχνάτε......get creative!!

3 σχόλια:

 1. Μ' αρέσει η ιδέα σου αλλά γιατί να πετιούνται κρίμα δεν είναι εγώ θα τα κράταγα ή το πολύ πολύ να τα έβγαζα και να τα φύλαγα για ενθύμιο!!!
  φιλιά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευδοκία είναι πολύ τέλεια η ιδέα!!! ώρα για χριστουγεννιάτικα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μου άρεσε πάρα πολύ και λέω φέτος να το εφαρμόσω... φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή