10 Ιανουαρίου 2013

get creative!





Καλημέρα καλημέρα!!!!Τί μου κάνετε;;;Πώς σας βρίσκω;;;Ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!Λοιπόν σήμερα είναι η μέρα για να γίνουμε δημιουργικές στο get creative!!Κι επειδή έιναι το πρώτο tutorial της χρονιάς είπα να ξεκινήσουμε με  ένα ημερολογιάκι.....μου αρέσουν πολύ και τα βρίσκω πολύ πρακτικά!!
Θέλετε να δείτε πώς τα έφτιαξα;
Απαιτούν πολύ λίγα υλικά και γίνονται πολύ εύκολα και γρήγορα!
Κάθε μήνας που φεύγει κόβουμε την σελίδα και την πετάμε!
 
 
 
 
 1.Θα χρειαστεί να τυπώσουμε και να κόψουμε ένα ημερολόγιο.Εγώ το τύπωσα σε χρωματιστό χαρτόνι για να είναι πιο χαρούμενο.Προσοχή στο κόψιμο ώστε να είναι όλοι οι μήνες στο ίδιο μέγεθος.




2.Έπειτα κόβω δυο χαρτονάκια. Εγώ θα σας δώσω τις διαστάσεις από αυτό που έφτιαξα εγώ ανάλογα με το ημερολόγιό μου. Μικρό χαρτόνι : 4  1/4 επί 3 1/4 ίντσες και μεγάλο χαρτόνι : 5 1/4 επί 3 1/4 ίντσες.






3. Γυρίζω από την ανάποδη το μεγάλο χαρτόνι μου,χαράζω στις 4 1/8 και στις 4 1/4 ίντσες και τσακίζω.







4.Πιάνω όλες τις σελίδες του ημερολογίου μαζί με τα εξώφυλλα και τα τρυπάω με το cropadile σε δυο σημεία στην ίδια ευθεία.Όπως στην εικόνα.






5. Περνάω δυο πριτσίνια για να ασφαλίσω τις εσωτερικές σελίδες μαζί με τα εξώφυλλα και κολλάω λίγο βέλκρο( αυτό που κάνει χριτς χρατς-δεν ξέρω αν φαίνεται καλά στην φωτό) στο κομμάτι του εξώφυλλου που μοιάζει να περισσεύει και εκεί ακριβώς που "κουμπώνει" στο άλλο εξώφυλλο.








6.Στολίζω με κορδελίτσα και γενικά όπως θέλω και είναι έτοιμο!!!Ελπίζω να σας αρέσει και να σας εμπνεύσει για να τα χαρίσετε σε  φίλους σας!!!





 Καλή χρονιά και μην ξεχνάτε....get creative!!!!!!!!!!!!!

3 σχόλια: