12 Ιουνίου 2013

Little Man -Skissedilla #214







 Kαλησπέρα και πάλι!Θα έχετε βαρεθεί να με βλέπετε είναι η αλήθεια αλλά βγάζω συνέχεια φωτογραφίες του μικρού που με εμπνέουν και δεν μπορώ να σταματήσω να φτιάχνω!!
Αυτήν την φορά μου άρεσε το sketch του Skissedilla #214 το οποίο γύρισα και να η σελίδα μου!!Eλπίζω να σας αρέσει!!

 Aυτός είναι ο τρόπος που έγραψα τον τίτλο!Είναι στην ουσία doodling!Είχα κρατήσει ολόκληρα τα φύλλα από μια παλιά γραμματοσειρά -αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν της basic grey- και τα χρησιμοποιώ με διάφορους τρόπους.... 
ΥΓ.Για τη φίλη μου τη Μελένια που απορούσε...χι!χι!
 




12 σχόλια:

  1. Τι να βαρεθούμε καλέ, αυτά είναι αριστουργήματα!!! Πραγματικά σε εμπνέει ο μικρός! Πολύ χαίρομαι που δοκίμασες διαφορετικό στυλ!!! Και φυσικά δεν μπορώ να μη σχολιάσω την ιδεα με τον τίτλο!!! Σαν να είναι doodled και την ίδια στιγμή σφραγίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αααααααααααααα καλά δεν παίζεσαι!!!!!!!!!!! Μιλάμε για εφευρετικότητα τώρα! Καλά έκανες και ανεβασες το μίνι tutorial!!! Να μάθουμε κι εμείς κάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φοβερή σελίδα Ευδοκία! τρελαίνομαι για όλες αυτές τις τεχνικές πίσω απο την φωτό, η οποία είναι απίθανη!, και βεβαίως απο την πανέξυπνη ιδέα του doodling τίτλου! καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. beautiful layout. Thank you for your work for the blog Skissedilla ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι, ναι, βαριόμαστε πολύ, τι να σου πούμε... Άλλη μία υπέροχη σύνθεση, με τόσο ωραία χρώματα, τεχνικές... και η φωτογραφία να κλέβει την παράσταση!! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Love your LO, it´s so full of life! the picture is just so sweet and the colors match ideally!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oh what a delightful page - love it! That photo is adorable and I love your background work!!! Great job with rotating the sketch too! Thanks so much for joining us at Skissedilla this week :D Scarlett

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Estou alegre por encontrar blogs como o seu, ao ler algumas coisas,
    reparei que tem aqui um bom blog, feito com carinho,
    Posso dizer que gostei do que li e desde já quero dar-lhe os parabéns,
    decerto que virei aqui mais vezes.
    Sou António Batalha.
    Que lhe deseja muitas felicidade e saúde em toda a sua casa.
    PS.Se desejar visite O Peregrino E Servo, e se o desejar
    siga, mas só se gostar, eu vou retribuir seguindo também o seu.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστώ Ευδοκία μου για τα γλυκά σου σχόλια!ναι είχα έρθει απο εδώ και είχα απο αφηρημάδα παραλείψει να γραφτώ μέλος σου!το έκανα όμως ττώρα..όλα τα post σου είναι πολύ πρωτότυπα και τα δημιουργήματά σου επίσης!χάρηκα πολύ που βρεθήκαμε και θα τα λέμε μέσα απο τα μπλόγκ μας!!Κατάλαβα ότι ο μπόμπιράς σου είναι πηγή εμπνευσής σου!!να σου ζήσει!!πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καταπληκτική σύνθεση Ευδοκία μου!!!μου αρέσει πολύ το στυλ της σύνθεσης σου...και το μουστάκι...φοβερό!!!καλή επιτυχία!!!πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή