26 Απριλίου 2014

Nicola's 1st birthday airplane party


Καλησπερα καλησπερα!!Τι κανετε φιλοι μου;Εμεις σημερα καναμε το παρτυ για τα πρωτα γενεθλια του μικρου οπως σας ειχα πει σε προηγουμενη αναρτηση και ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ολα πηγαν καλα και περασαμε υπεροχα!Δεν το πιστευω πως περασε κιολας ενας χρονος και πραγματικα ευχαριστω τον Θεο και για τα δυο παιδακια που μου χαρισε!Δεν θα πω αλλα,απλα θα σας δειξω μερικες φωτο απο το παρτυ μας που εγινε σε εξωτερικο χωρο,σε παρκο του Ηρακλειου!
Θεμα:Αεροπλανο!
 Αυτες ηταν οι προσκλησεις μας,δεν θα μπορουσαν να ειναι κατι αλλο...boarding passes!

Ταμπελακια για να φορανε τα παιδακια στο λαιμο με το ονομα τους και υγρο για φουσκαλες μιας και ο εξωτερικος χωρος ειναι ιδανικος για κατι τετοιο!

το απαραιτητο μινι αλμπουμ που θα γεμισει με τις φωτογραφιες (του 5λεπτου ηταν το μινι λογω ελειψης χρονου)


και εδω το παρτυ μας οπως το εστησα! Ο αεροδιαδρομος των παιδιων!χα!χα!



in flight meal για καθε παιδακι!

ουτε το μακαρονακι γλιτωσε απο το θεμα μας!!

και κατι για τους μεγαλους!





                                        Ενα παιχνιδι για να παιξουν τα παιδια σε 4 ομαδες


στοχος ειναι να μαζεψουν υλικα απο τη φυση με βαση το καθε χρωμα που υπαρχει στις θηκουλες!

Αυτα για σημερα! Σας φιλω!!

12 σχόλια:

  1. Ευδοκια εισαι απιθανη!!!!!Τι να σου πω!!!!Υπεροχη ιδεα!!!!Μπραβο!!!Να σου ζησει το παιδακι σου!!!!Να τον χαιρεστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευδοκια εχω να δηλωσω οτι κανεις τα πιο ευφανταστα παρτυ που εχω δει ποτε !!!! τελειο θεμα και τελεια η εκτελεση του !!!! εχεις υπεροχες ιδεες και τις υλοποιεις καθε φορα τοσο πρωτοτυπα και εντυπωσιακα !! ειμαι σιγουρη οτι τα παιδακια ξετρελαθηκαν !!! να σου ζησει ο μικρουλης σου !!! καλοτυχος και γερος να ειναι παντα !!!!!! φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειο το πάρτυ σου!Χρόνια πολλά Νικόλα μου να είσαι τυχερός και γερός σε όλη σου τη ζωή!Τί ωραία ιδέα το αεροπλανάκι!Ιδεές μου δίνεις για την βάπτιση του μικρού μου (όταν έρθει με το καλό...βιάζομαι ε;) που σκέφτομαι για αερόστατο.. Μπράβο σου που το σκέφτηκες και το έκανες...γιατί η υλοποίηση απο την ιδέα απέχουν τόσοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαμά Ευδοκία δεν έχω λόγια!!

    το πάρτι σας was featured στο Peekaboo γιατι το λατρέψαμε!

    http://www.peekabooblog.com/2014/05/airplane-party.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. NafPap μεγαλη μου τιμη!!!ευχαριστω πολυ πολυ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τέλεια όλα!! μπράβο!! Κ εγώ από Ηράκλειο είμαι αλλά μένω...Πελοπόνησσο! Προσπαθώ να καταλάβω ποιο πάρκο είναι αυτό...για Γεωργιάδη μου κάνει! Σωστά?? Καλώς σε βρήκα! Καλό μήνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γεια σου Κωνσταντινα!!εγω ειμαι απο Γιαννιτσα αλλα μενω Ηρακλειο!χιχ!μπερδεμα!το παρκο ειναι στο κομμενο μπεντενι,διπλα στον Ευκαλυπτο.μοιαζει για Γεωργιαδη,γι αυτο σε μπερδεψε!σε ευχαριστω για τα καλα σου ολα!

      Διαγραφή
  7. Εξαιρετικό στήσιμο! Συγχαρητήρια! Να τον χαίρεσαι τον Νικόλα σου και πάντα να σε εμπνέει! Οι κάρτες επιβίβασης, όλα τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευδοκία μου ότι πιο ωραίο έχω δει τελευταία!! ( και έχω δει πολλά! ) πρωτότυπο, καλά στημένο και άψογα συνδιασμένο!! να σαι καλά και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!! και του χρόνου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή