23 Απριλίου 2014

treasured moments!




Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη!Δεν πρόλαβα να σας ευχηθώ από το μπλογκ μου για το Πάσχα αλλά πλέον οι επισκέψεις μου είναι περιορισμένες!Σήμερα τελείωσα μια σελίδα που θα πάρει μέρος στο Life.Paper.Scrapbook με το sketch του Απριλίου και στο δικό μας Scraps n' pieces με θέμα τη λέξη "treasure".Αυτή είναι η σελίδα μου,η οποία βγήκε λίγο "busy" αλλά δεν πειράζει.
Ξέχασα να σας πω πως στην προηγούμενη πρόκληση του Scraps n' pieces η σελίδα μου βγήκε ανάμεσα στο top5 και μπορείτε να το δείτε εδω.
Αυτα για σήμερα.Σε δυο μέρες είναι το πάρτυ του μικρού οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων η επόμενη ανάρτηση θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη σε αυτό.
Σας φιλώ!

11 σχόλια:

  1. Τέλειο είναι μπράβο Ευδοκία μου!όντως σε αυτή την ηλικία όλο καινούργια πράγματα κάνουν...Μέχρι ταινία διπλής όψης τρώνε χι χι!Καλή επιτυχία!Περιμένουμε φωτό απο το πάρτυ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευδοκία ειναι απλα εξαιρετική η σελίδαμ τη λατρευω! Σε ευχαριστουμε που επαιξες μαζι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και να χαιρεσαι το γιο σου! Δε θα ξεχασω ποτε τα γενεθλια του! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι καθόλου busy!!!! Ειναι τέλεια! Το χαρτί βάσης πολύ ιδιαίτερο και το χειρίστηκες πολύ έξυπνα! Καλή επιτυχία και στις δύο πρόκλησεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καθόλου φορτωμένη δεν την βρίσκω την σελίδα σου, χειρίστηκες πολύ σωστά και το σκετς και το χαρτί που χρησιμοποίησες ως βάση! Μου αρέσει πολύ! Μπράβο σου Ευδοκία! Καλή επιτυχία! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω που δεν αγαπω τα φορτωμενα ιδιαιτερα ,θα σου πω πως δεν ειναι καθολου φορτωμενη η συνθεση σου! αντιθετως μου αρεσει πολυ! Καλη επιτυχια και σε ευχαριστουμε για τη συμμετοχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφη Ευδοκία μου!!!Να χαίρεσαι το ζουζούνι σου!!!!Καλή επιτυχία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφη είναι Ευδοκία μου, παιχιδιάρα και ταυτόχρονα "αντρική", ότι πρέπει για τις ζωηράδες του μικρού σου !! Χρόνια σας πολλά για σήμερα, περιμένουμε να δούμε πως περάσατε στο πάρτυ σας !!
    Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευδοκία!!!! τι τέλεια σύνθεση είναι αυτή;;; μ' αρέσει τρελά, σούπερ τα χρώματα είναι υπέροχη!!! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ όμορφη συνθεση, Ευδοκία. Και οι πόζες τέλειες! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Seriously cute page! I love how you highlighted those frames! So cute!!!! Thanks for playing along with us at LPS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή