10 Μαΐου 2014

you are my sunshine!!!

Καλημέρα καλημέρα!Μια σελίδα και για σήμερα την οποία αγάπησα πολύ!!Είναι για μια φωτο των παιδιών μου που ενώ στην αρχη δεν την θεώρησα πετυχημένη μετά που την ξανακοίταξα μου άρεσε...δεν ξέρω γιατί...έτσι που δεν κοιτάνε το φακό...μου φάνηκε μη στημένη!Έπρεπε λοιπόν να την βάλω σε ένα layout που θα το έβαζα στο ψυγείο μου να τη βλέπω!Μου άρεσε πάρα πολύ το sketch  του Once Upon A Sketch και είπα να το δοκιμάσω.Επίσης ο τίτλος που ήθελα να βάλω με βάζει στην πρόκληση του Scraps n' Pieces (η χρωματική παλέτα δεν μου εβγαινε καθολου!). Έχω ξετρελαθεί με τις κάρτες project Life της Dear Lizzy που ήρθαν στα χέρια μου και του έδωσα και κατάλαβε!Επίσης το στυλ αυτή της σύνθεσης είναι πιο "καθαρό" σε σχέση με τις τελευταίες αλλά μου άρεσε πολύ!Βασικά από ότι καταλάβατε εμένα μου άρεσε...χαχαχα!!ελπίζω και σε σας!!Σαν πολλά δεν είπα σήμερα;;;Τέλος!


Μερικά κοντινά:





...και κάπως έτσι το αναποδογύρισα..κλασσικά Ευδοκία!!χιχι!


12 σχόλια:

  1. Ωωω μα είναι τόσο γλυκιά η σύνθεσή σου Ευδοκία μου! Μου αρέσει πολύ πολύ! Τα διακοσμητικά είναι υπέροχα και έχεις χρησιμοποιήσει τις καρτούλες πολύ έξυπνα! Τι ειναι αυτο που εχει τα 3 βελακια ροζ, κίτρινο και βεραμάν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστω Νατασα μου!!τα βελακια ειναι washi tape της bobunny νομιζω και το εκοψα εγω ετσι στις ακρες ακολουθωντας το σχεδιο!

      Διαγραφή
  2. Very clever, turning the sketch like that!! Love the bright & playful page you have created:):) thanks so much for joining us again this month:):) and you know the drill...pop it up onto our FB page if you haven't already for that extra giveaway prize!!!! https://www.facebook.com/pages/Once-Upon-A-Sketch/150044095058422?ref=ts&fref=ts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ έξυπνη ιδέα να γυρίσεις το σκετς έτσι Ευδοκία!!!!Μ'αρέσει το μοντέρνο ύφος και αυτές οι κάρτες όντως είναι απίθανες!!!!!!Καλή επιτυχία στις προκλήσεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι τόσο χαριτωμένη σύνθεση !! Υπέροχα δροσερά χρώματα και η φωτογραφία όπως λες έχει αυτό το "κάτι" ...ο φακός σου έπιασε πραγματικά μια μικρή γλυκια στιγμή χωρίς πόζες και στημένα χαμόγελα.....και οχι δεν αρέσει μόνο σε σένα αλλά και σε μένα!! Πολύ όμορφο και το χρωματιστό λουλουδάκι, είναι απίθανο!
    Ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη συμμετοχή σου στο Scraps n Pieces!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σου ειπα ποσο πολύ εχω αγαπησει αυτη τη σελίδα??? Εχει το κατι που με ξετρελαινει! Ευχαριστούμε που επαιξες μαζι μας στο Scraps n Pieces!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Great take on the sketch, lovely photo and I love the pop of pink. Thanks for playing along with us at OUAS this month.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ααα μου αρεσει παρα πολυ η σελιδα σου!!! ειδικα το χαρτι στο background!!!πολυ ομορφη προσπαθεια!!ευχαριστουμε για τη συμμετοχη σου και καλη επιτυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ εξυπνη σκέψη να γυρίσεις το σκετς. Και η φωτογραφία το άξιζε να γίνει LO και να μπει κάπου που θα την βλέπεις!!! Ευχαριστούμε που επαιξες μαζί μας στο SnP!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάρα πολύ μ αρέσει το στήσιμο της σελίδας σου, το τελικό αποτέλεσμα είναι σούπερ!!! Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πόσο μεγάλωσε το μικρούλι σου Ευδοκία μου κ η μικρή σου σωστή δεσποινίδα πια!! πανέμορφη η σύνθεσή σου, την αγαπήσαμε πολυ οπως θα κατάλαβες χιχι φιλιά πολλά και οπως σου λέω πάντα, να μας έρθεις πάλι αγαπώ πολυ τις δημιουργίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. lovely photo and lo! vety kind and so fun! thanks for playing along with OUAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή