7 Ιουνίου 2014

my favourite pose!





Καλησπέρα καλησπέρα!!Ένα γρήγορο και πάλι layout με μια αγαπημένη φωτογραφία της μικρής για το  Scraps n' Pieces με θέμα my favourite με ένα sketch του Life.Paper.Scrapbook για τον Ιούνιο.Κάτι έχω πάθει τελευταία με τον συνδυασμό ροζ-γαλάζιο αλλά θα το ξεπεράσω.Ελπίζω να σας αρέσει! 

A!Ξεχασα να σας πω πως η σύνθεσή μου για το μήνα μάιο έγινε featured!!!Μπορείτε να το δείτε εδώ

8 σχόλια:

  1. Πολύ πολύ γλυκιά σύνθεση Ευδοκία, και κοριτσίστικο ροζ και θαλασσινό γαλάζιο !! Ωραίος συνδιασμός, καταλαβαίνω γιατί σε έχει κερδίσει !! Το ποσο μου αρέσει δε αυτο το γαλάζιο "φιλμάκι" απο τα παλιά μας παιχνίδια δε λέγεται!! Ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη συμμετοχή σου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΙΘΑΝΗ σελίδα! φανταστικός ο συνδυασμος γαλάζιου με ροζ, το στένσιλ τέλειο! η δε μικρή πραγματικά μια μικρή σταρ! καλή επιτυχία στην πρόκληση του LPS και ευχαριστούμε που έπαιξες και αυτόν τον μήνα μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρα πολύ όμορφη, Ευδοκία μου!!! Το στυλ είναι αυτό που πρέπει σε σχέση με τη φωτό της Ρένιας, τα χρώματα χαρούμενα και αναλαφρα, όλα υπεροχα!!! Κάθε σύνθεση σου τελευταία μας δίνει και κάτι καινούριο, μπράβο!!! Εντυπωσιακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι γλυκια η κορη σου και ποσο πολύχρωμη και χαρουμενη σελίδα!!!! Σε ευχαριστουμε για τη συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Such a beautiful page! I love all the details!! Thanks for playing along with us at LPS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευδοκία μου, τι γλυκεια σύνθεση!!!Μου άρεσαν πολύ τα διακοσμητικά που χρησιμοποίησες και όλο το στήσιμο!!!!πολύ καλή ερμηνεία του σκετς!!!σε ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου στο LIFE.PAPER.SCRAPBOOK και στο SCRAPS N'PIECES!!!πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ Ευδοκία μου όλα τα στοιχεία της σελίδας σου είναι τόσο όμορφα! Το τελικό αποτέλεσμα για άλλη μια φορά πολύ εντυπωσιακό! Μπράβο και πάλι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπραβο Ευδοκια μου! Σε ευχαριστουμε πολυ που επαιξες μαζι μας και αυτο το μηνα! η συνθεση σου ειναι υπεροχη και η φωτογραφια ολο τσαχπινια!! καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή