22 Αυγούστου 2014

scraps n' pieces August challenge




Καλησπέρα καλησπέρα!Μια γρήγορη βραδινή ανάρτηση για σήμερα!Το πρωί έφτιαξα με παρέα αυτή τη σελίδα που θα πάρει μέρος στην πρόκληση του Scraps n' pieces με θέμα διακοπές/ταξίδι!
Τωρα θα μου πείτε που ειναι οι διακοπές ή το ταξιδι!Βασικά η φωτό είναι από το ταξίδι μας φέτος στη βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από το Λιτόχωρο Πιερίας!Μου άρεσε η φωτό και χρησιμοποίησα το sketch της Μελένιας  και σας την δείχνω!Μεχρι την επόμενη ανάρτηση,φιλιά!!

7 σχόλια:

  1. Ευδοκία μου είναι τέλεια! την ερωτεύτηκα! Όλα μου αρέσουν, η τεχνική σου, τα washi, τα πολύ λίγα διακοσμητικά! όλα τέλεια! πραγματικά φανταστική! ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφη!!!!!!!!! Υπεροχη, τελεια!!!!
    Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ γλυκιά σύνθεση Ευδοκία μου, μπράβο !!! Ομορφα στημένη σύμφωνα με το σκέτς και τα παιδάκια σου είναι σκέτη γλύκα, να τα χαίρεσαι!!
    Ευχαριστούμε πολυ για τη συμμετοχή σου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι γλύκα!!! Ολες σου οι σελίδες σταζουν μελι Ευδοκία μου! Ευχαριστουμε που επαιξες μαζι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχαριστουμε για τη συμμετοχη σου ευδοκια!! καλη επιτυχια!! η συνθεση σου ειναι παρα πολυ ομορφη και τα παιδακια σου σκετη γλυκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ Ευδοκία μου πόσο μ' αρέσει αυτή η σύνθεση!!! Είναι τέλεια λατρεύω και τη φωτό και τον τίτλο και φυσικά το στήσιμο!!! Μπράβο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευδοκία μου εγω δεν πρεπει να λεω πολλά αφου δηλώνω φαν σου, αυτο τα λεει ολα...καθε σου συνθεση εχει το στυλ σου, φωναζει οτι εισαι εσυ κ ειναι πολυ ιδιαιτερες ολες, τις λατρευω! Ευχαριστουμε για την συμμετοχή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή