17 Οκτωβρίου 2014

enjoy life!




Πω πω!!Πέρασε πολυς καιρος απο την τελευταια μου αναρτηση!!Γεια σας ξανα λοιπον!μου φαινεται πρεπει να ξανασυστηθουμε!χαχα!
Μια γρηγορη σελιδα μετα απο καιρο!Μου άρεσε η φωτο του μικρου απο το καλοκαιρι στον Ολυμπο στον Παλιο Παντελεημονα ,μου αρεσαν οι προκλησεις και να μαι!!
το sketch #30 του kreative koncepts και το θεμα του scrap 'n pieces να έχουμε φτερα στην σελιδα μας!!!

6 σχόλια:

  1. Ευδοκία!!!!!!!!!!
    Κούκλος έγινε ο μικρός!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ανέδειξες πολύ έξυπνα τη φωτο!!!!!!!
    Σε μάγεψε ο Παλιος Αγιος Παντελεήμωνας εμένα πάντως ναι!!!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιτα πως μεγάλωσε το αντρακι σου!!! Παντα συγκινουμαι οταν τον βλεπω, τον νιώθω σαν ξαδερφακι του Παύλου μου!
    Η σελιδα ειναι υπεροχη! Πολυ καλο στήσιμο και λατρεψα τον τροπο με τον οποιο έβαλες τα φτερα! Ευχαριστούμε που επαιξες μαζι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια σύνθεση και πολύ παιχνιδιάρα!!!!Τα χρώματα δε και το στήσιμο με τα διακοσμητικά απίθανα!!Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο βρε Ευδοκία !! Πολύ ωραία η σύνθεση σου!! Για τη φωτογραφία δε, σου βγάζω το καπέλο...τον τσάκωσες τον μικρό την κατάλληλη στιγμή !!
    Χαρηκα πάρα πολύ που συναντηθήκαμε προχθες, μακάρι να υπήρχε ο χρόνος να γνωριστούμε και καλύτερα! Ευχαριστούμε για την όμορφη συμμετοχή σου!! ( ...βάλε κάπου καμιά πεταλουδίτσα στο LO του crop και βάλτο και αυτό στην πρόκληση !! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευδοκία ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ σελίδα! η φωτογραφία μοναδική, το στήσιμο αγαπημένο, το πως έβαλες τα φτερά στην σελίδα σου απίθανο! Μπράβο και πάλι μπράβο! Πολύ χάρηκα που σε είδα την Κυριακή, θα τα πούμε πάλι στα δικά σας λημέρια...σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. woooohoooo θεά Ευδοκία σκίζει η σύνθεση!!!!! πολύ χάρηκα που σε γνώρισα ακόμα και αν σε τρόμαζα ώρες ώρες χιχιχι ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή