24 Μαΐου 2015

Never stop loving!!





Καλησπέρα καλησπέρα!Σήμερα ήταν η μέρα μετά από πολύυυ καιρό που βρέθηκα σπίτι χωρίς υποχρεώσεις!!Φαγητά,σιδερώματα,δουλειές,διαβάσματα...όλα τέλεια!Τα παιδιά για ύπνο....και προβληματίστηκα!Σοβαρά τώρα...είχα χρόνο!!Έστω και λίγο!Για μένα!Έτσι έκανα ένα layout με αγαπημένες φωτογραφίες και με αφορμή το καταπληκτικό moodboard του Scraps n' Pieces!
Το μιστ που είχα ήταν μπρονζέ και βγήκε λίγο σκούρο αλλά μετά προσπάθησα να το σώσω με λίγο χρυσό ακρυλικό.Ελπίζω να σας αρέσει!!
Αντε να δω πότε θα ξαναβρώ λίγη τέτοια ησυχία να δημιουργήσω!

5 σχόλια:

  1. Τι ομορφη που ειναι ΕΥδοκια! Μακαρι να βρισκεις πιο συχνα χρονο για δημιουργιες! Ευχαριστουμε που επαιξες μαζι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Wow, εντυπωσιακή!!!!!!!!!!!!!!!! Τι ωραία που ξανα-δημιουργησες, Ευδοκία!!!! Πολύ όμορφη η ιδέα να βάλεις τις 4 φωτογραφίες σαν φιλμ! Μπράβο και πάλι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωραια η σελίδα σου βρε Ευδοκια!! Μοναδική σε υφος και στησιμο οπως αλλωστε μας εχεις συνηθίσει!! Ευχομαι και γω να σε βλεπουμε συχνότερα στο blog, ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λατρεύω τις σελίδες σου γιατι έχεις φανταστικό στυλ!!!! Πολύ ιδιαίτερο Ευδοκία!!!! Πολύ μου αρέσει και αυτή η σελίδα!!!!Χαρά μας να παίζεις μαζί μας!!!! Σ ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευδοκία μου ποσο χαίρομαι που επιστρέφεις σιγα σιγά...οι σελίδες σου είναι πάντα αγαπημένες και αυτή δεν είναι εξαίρεση...Φανταστική η ιδέα των 4 φωτογραφιών και βεβαίως αγαπώ το journalling!

    ΑπάντησηΔιαγραφή