26 Ιανουαρίου 2016

art journal page!














 Καλησπέρα καλησπέρα!Μετά από μια εβδομάδα που το παιδευω...(το είχα αφήσει χωρίς τίτλο το καημένο) ήρθε η ώρα να οτ μοιραστω μαζί σας!Είναι για την πρόκληση του 
Crafty Life με θέμα : 
Ελπίζω να σας αρέσει!

8 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο δισέλιδο!!! Αγαπώ τα χρώματα! Τα γρανάζια και τα ρολόγια η καλύτερη επιλογή για την νέα χρονιά! Ευδοκία μου σε ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο Crafty Life!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eίναι απλώς τέλειο!!!Τί φοβερή δουλειά;;;Είσαι έμπνευση κοριτσάκι μου τέλος!!!Ξεκίνησα κι εγώ το πρώτο μου art journal και νομίζω πώς είναι κόλλημα!!!Σε ευχαριστούμε πολύ πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Wow, funky, cool, cheerful, bright! Αψογο! Καλή επιτυχία στην πρόκληση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φανταστικό journal Ευδοκία! Παιχνιδιάρικο, χαρούμενο, πολύχρωμο! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο Crafty Life Challenges!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απίθανο δισέλιδο Ευδοκία!!!!Αγαπώ τα χρώματα κ είναι τόσο φωτεινό και χαρούμενο που μου φτιάχνει τη διάθεση!!!ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο Crafty life challenges!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. που είσαι βρε Ευδοκία και μας έλειψες?? :-) τι τέλεια που το έκανες!!! φανταστικά χρώματα και σχεδίαση!! πολύ θα ήθελα να δω το σχέδιό σου σε τσάντα ή πορτοφόλι! ( σου βάζω ιδέες για ανοίγματα χιχι) ευχαριστώ πολύ που έπαιξες μαζί μας στο crafty life challenges!! φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχο!!! Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που συνδύασες τα χρώματα σου. Βγήκε πολύ χαρούμενο, τόσο που πραγματικά δίνει μια αισιοδοξια για την νέα χρονιά... Σ' ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο Crafty Life Challenges!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή