11 Φεβρουαρίου 2016

just love yourself!







Καλησπέρα!!!Πήρα φόρα με το art journaling!!Να ένα δισελιδο για να πάρω μέρος σε δυό προκλήσεις!
 
αυτο για το Scraps n' Pieces  -που με ενεπνευσε για να επιχειρησω να ζωγραφισω το κοριτσακι και να χρησιμοποιησω τα χρωματα της εικονας οπως και τον τιτλο!
και για το Crafty Life με θέμα το i love.... 
ελπίζω να σας αρεσουν!!φιλακια!!

5 σχόλια:

  1. Ααα, πολύ χαριτωμένο Ευδοκία !!! Γλυκύτατο το κοριτσάκι σου και πολύ επιτυχημένη όλη η σελίδα !! Χαίρομαι που πήρες φόρα με το art journaling γιατί θέλουμε να βλέπουμε τις όμορφες δημιουργίες σου !! Φιλια πολλά απο το Scraps n Pieces !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίθανο δισέλιδο, Ευδοκία!!! Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που σχεδιάζεις και το πώς χρησιμοποιείς τα χρώματα. Χαίρομαι πραγματικά να βλέπω τις δημιουργίες σου!!! Σ' ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας στο CLC!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι καλά που παίζεις με το journal και τις μπογιές σου!!! Πολύ τσαχπίνικο το κοριτσάκι σου και αποπνέει μια παιδικότητα και μια ανεμελιά! Είναι ωραίο να αγαπάμε τον εαυτό μας και να του το δείχνουμε! Σε ευχαριστούμε πολύ για την συνεχή στήριξη και την συμμετοχή σου στο Crafty Life!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταπληκτικό δισέλιδο Ευδοκια!!! Εχω δηλώσει φαν των δημιουργιών σου και δηλώνω επίσης πως το art journaling σου πάει πολύ!!! Σ ευχαριστούμε για τη συμμετοχη σου στο SNP!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιιι πώς το έχασα αυτό το αριστούργημα! Πανεμορφο το κοριτσάκι και όλο το concept! Εξαιρετική δουλειά, όπως πάντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή