4 Μαρτίου 2018

scraps n pieces challenge!

Καλησπέρααα!Ιδού η σελίδα μου!!Το νέο moodboard  Scraps N Pieces ήταν ξεσηκωτικό αυτήν τη φορά!! Εμπνεύστηκα πολύ από τα χρώματα και δοκίμασα να κάνω ένα background με νερομπογιές για ένα πιο απαλό αποτέλεσμα,κάποια patterns επίσης από την εικόνα μου άρεσαν καθώς και τα φρούτα-λουλούδια!Είναι λίγο φορτωμένο τώρα που το βλέπω αλλά πάντως εμένα μου φτιάχνει τη διάθεση όταν το κοιτώ! Δεν περιγράφω άλλο!Χαχα!Σας ευχαριστώ για τη βόλτα στο σπιτάκι μου!


                                                               Μερικές λεπτομέρεις...


                                                        

                                                         Το περιβόητο moodboard!

4 σχόλια:

  1. Πραγματικά φαίνεται ότι τα χρώματα του mood board μας, σε "ξεσήκωσαν" για τα καλά αυτό το μήνα! Υπέροχο spread και πανέμορφοι χρωματικοί συνδυασμοί!
    Σ'ευχαριστούμε που έπαιξες στην πρόκληση του Scraps N Pieces-The Blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ χαρούμενο και ανοιξιάτικο spread! Σε ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στην πρόκληση του Scraps N Pieces και σε περιμένουμε ξανά σε επόμενες προκλήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως τα χρώματα είναι υπέροχα, πολύ ανάλαφρα, φωτεινά, χαρούμενα. Πώς να μην εμπνευστείς και να φτιάξεις ομορφιές;; Μπράβο, Ευδοκία μου, καλή επιτυχία στην πρόκληση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου Ευδοκία!! Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απίθανο!! Τα χρώματα τα ταίριαξες τέλεια!!! Μ'αρέσει πολύ! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου!Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή