4 Οκτωβρίου 2009

i love ...you!!


Μια σελίδα που έφτιαξα με τα νέα μου χαρτιά από τη συλλογή dancing girl της fancy pants!!!!Είναι απλά τέλεια!!!μου άρεσαν πάρα πολύ και ξεκινησα αμέσως!Η Ρένια έχει φτιάξει τρια κοτσιδάκια στα μαλλιά και φοράει και ένα πιαστράκι .Αυτή η τρελιάρικη πόζα της με παρέπεμψε αμέσως σε αυτά τα χαρτιά! μου έβγαλε αυτήν τη διάθεση για κάτι έντονο και δυνατό στη σύνθεσή μου.Τα σχέδια στην δεξιά στήλη είναι του χαρτιού,ενώ εγώ έκοψα ένα ημικύκλιο και γύρω γύρω το έντυσα με χαρτί το οποίο το τσάκισα και του έκανα λιγο doodling(παρεπιπτόντως να πω οτι έχω εθιστεί τρομερά στο doodling και δεν υπάρχει σύνθεση που να μην θέλω να κάνω λίγο...).Το συννεφάκι με τα λόγια το σχεδίασα μόνη(βλ.doodling) και μέσα έχω βάλει λίγες καρδούλες από τα ασορτί run-ons της σειράς.
Ομολογώ πως δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει run-ons και ξετρελάθηκα!!
Αυτά.Αναμένονται κι άλλα lo!!!

6 σχόλια:

  1. Ευδοκία μου αρέσει πολύ η δουλειά σου. Δηλώνω λοιπόν θαυμάστριά σου και περιμένω και τη συνέχεια! Να μου φιλήσεις το γλυκό σου μοντέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι'αλλη μέα όμορφη σύνθεση! :) Μπράβο Ευδοκία, και συμφωνώ τα rubons είναι φανταστικά!! Μεγειά τα καινούργια σου πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταπληκτικό Ευδοκία!!!Τα χαρτιά πάρα πολύ ωραία,μεγειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευδοκία μου με γεια τα χαρτιά!!! Τι όμορφη σύνθεση!! Πολύ ωραίο αυτό με το τσακισμένο χαρτί!! Κ το συννεφάκι υπέροχο!!! Φαίνεται σα να είναι του χαρτιού!!! Τα rub ons όντως κάνουν καταπληκτική δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ όμορφο το σύνολο... υπέροχα χαρτιά και υπέροχο μοντέλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή