12 Οκτωβρίου 2009

Little lady


Άλλο ένα scraplift από lo της Μελένιας! καμία σχέση βέβαια με το δικό της,αλλά το sketch και η εκτέλεσή της με ξετρέλανε!!!επειδή δεν είχα διχτάκι έβαλα ένα χαρτί που έμοιαζε με δίχτυ και από αυτό "έχασε" αρκετά... πάντως πιστεύω πως θα το ξαναχρησιμοποιήσω και στο μέλλον το συγκεκριμένο sketch.
χαρτιά : my mind's eye-oh la la
διακοσμητικά : chipboard της συλλογής,κουμπάκι, λουλούδια prima,brads, γραμματοσειρά bg-archaic

8 σχόλια:

  1. Άλλη μια πολύ γλυκιά σύνθεση Ευδοκία!Τα χαρτιά μου αρέσουν πολύ, ακόμα και το χαρτί που μοιάζει με δίχτυ, νομίζω του πηγαίνει πολύ! Σίγουρα διαφέρει από την υλοποίηση της Μελένιας, αλλά η καθεμιά έχει την ομορφιά της! Είναι φοβερό, πάντως, ότι ξεκινώντας κάποιος από το ίδιο sketch, καταλήγει σε τόσο διαφορετικά αλλά ταυτόχρονα τόσο όμορφα layouts!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία σύνθεση έκανες, Ευδοκία! Και το χαρτί που έβαλες κάτω-κάτω πολύ πετυχημένο!! Δεν έχασε καθόλου, νομίζω! Εξάλλου κάθε σύνθεση είναι μοναδική και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πολύ όμορφη!! Όπως έγραψε κ η Κατερίνα η κάθε σύνθεση έχει την ομορφιά της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω γίνει μονότονη το ξέρω... Πολύ ωραία σελίδα Ευδοκία.Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. th fwtografia de tha th sxoliasw!milaei apo monh ths..opws kai h selida!!apla kataplhktikh:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mαρινάκι μου!!!!!αυτή είναι η αδερφή μου!!!!!! σ'ευχαριστώ! φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κάθε έργο έχει το χαρακτήρα του δημιουργού του και δε συγκρίνεται με κανενός άλλου ακόμα κι αν είναι εμπνευσμένο από αλλού! έτσι και τα δικά σου είναι δικά σου και δεν πρέπει να έχεις παράπονο... φιλεναδα ζωγραφίζεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή