20 Ιουνίου 2010

δυο κάρτες χωρίς "ευχή"!


Καλησπέρα!Αυτές είναι δυο κάρτες που έφτιαξα χωρίς να έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου! Μου άρεσε το στήσιμο που προέκυψε αλλά δεν ξέρω τί ευχή να σφραγίσω! καμια βοήθεια;

7 σχόλια:

  1. Ευδοκία μου είναι για ακόμα μια φορά φανταστικές οι κάρτες (ακόμα κι έτσι να τις αφήσεις χωρίς ευχή εμένα μου αρέσουν πολύ ) Η πρώτη θα μου άρεσε πάντως να έχει θέμα την αγάπη (ξέρεις το άλλο μου μισό ή κάτι τέτοιο λόγω των κομματιών puzzle)
    Πέρασε όποτε θέλεις να παραλάβεις κι ένα βραβείο που το αξίζεις και με το παραπάνω

    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευδοκία οι κάρτες σου είναι αξιοζήλευτες όπως πάντα.
    Η πρώτη θα μου άρεσε για κάτι παιδικό λόγω του παζλ και η δεύτερη θα μου άρεσε για γάμο,μη μας ακούς όμως εμας γιατί μάλλον θα σε μπερδέψουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τη Ρένα, είναι πολύ ωραία η δεύτερη για γάμο (τα χρωματα και το ύφος είναι πολύ ρομαντικά) - ίσως ένας τίτλος θα μπορούσε είναι "forever"... και η πρώτη είναι όντως πιο παιχνιδιάρα, οπότε θα ήταν τέλεια για παιδικά γενέθλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπέροχες! Για γάμο και οι 2 μου αρεσουν πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταρχήν ΤΕΛΕΙΑ η φωτογραφία με τη μικρή!!!!!!!!
    Οι καρτούλες για άλλη μια φορά καταπληκτικές!!!
    Η πρώτη νομίζω κ εγώ ότι είναι πιο παιχνιδιάρα! Ίσως μια ευχή για καλό καλοκαίρι σε κάποιο παιδάκι που τελείωσε το σχολείο??
    Η δεύτερη μου αρέσει πάρα πολύ!!! Ίσως να ταίριαζε σε γάμο, αλλά κ για γενέθλια σε μια πιο μεγάλη κυρία θα μου άρεσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουκλίστικες και οι δυο! Μπράβο Ευδοκία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευδοκια οι κάρτες σου είναι απίστευτες.... εμένα μου άρεσε η δεύτερη αρκετά κυρίως για γάμο... ετσι ρομαντική που είναι... η πρώτη ως πιο παιχνιδιάρικη σε παιδικά γενέθλια αλλά και σε κάποιον ο οποίος αισθάνεται παιδι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή