25 Αυγούστου 2010

back to school clothespins for my students!

Καλησπέρα και πάλι! Πριν από λίγες μέρες ήμουν στο σούπερ μάρκετ και πήρα μερικά ξύλινα μανταλάκια .Μόλις τα κοίταξα λοιπόν αμέσως σκέφτηκα τί μπορώ να κάνω με αυτά!Την ίδια στιγμή η γνωστή και πολύ ταλαντούχα Μichelle έκανε μια ανάρτηση με μανταλάκια και ενθουσιάστηκα!Ήταν σαν να ήξερε τί σκεφτόμουν!Και αφού σε λίγες μέρες ανοίγουν τα σχολεία είπα να φτιάξω μερικά για να τα δώσω στους μαθητές μου για να τους ευχηθώ καλή χρονιά!!
ελπίζω να σας αρέσουν!!

10 σχόλια:

  1. Αχ είναι τέλεια!!! Καταπληκτική ιδέα κ όπως πάντα γενναιόδωρη!!! Μπράβο!!!! Κ με το καλό να ξεκινήσει κ αυτή η σχολική χρονιά κ εύχομαι να είσαι σε ένα καλό σχολείο κ να πάρεις μια καλή τάξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mα είμαι σίγουρη οτι θα ξετρελαθούν!!! Ευδοκία έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά είναι απίθανα!! τι μπορεί να κάνει κανείς με μερικά ξύλινα μανταλάκια και μερικά διακοσμητικά!!!!και μαγικά χεράκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε να μην πήγαινα ξανά σχολείο!!! Ή μάλλον καλύτερα... Ρε να μην ήσουν δασκάλα στο Ρέθυμνο και μάλιστα στο δικό μας σχολείο.... χαχαχαχα! Είναι πολύ όμορφα!!! Μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανέμορφα Ευδοκία! Οι καινούριοι σου μαθητές θα ξετρελαθούν, και σίγουρα θα ξεκινήσετε όμορφα τη νέα σχολική χρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό ξεκίνημα σου εύχομαι! Οι μαθητές σου θα ενθουσιαστούν αλλά έτσι κι αλλιώς, η κίνηση μετράει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα μεταμορφωσες καταπληκτικα τα μανταλακια! Καλη χρονια να εχεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευδοκία καλώς ήρθες και καλή σχολική χρονιά σου εύχομαι! Οι νέοι σου μαθητές θα ξετρελαθούν και με αυτά τα μανταλάκια, αλλά και με όσα έχεις ακόμα να τους χαρίσεις και να τους μάθεις. Μα πάνω απ όλα έχουν να πάρουν από σένα σπουδαία μαθήματα ζωής, ανθρωπιάς και καλοσύνης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή σχολική χρονιά να έχεις Ευδοκία! Οι μαθητές σου είναι πολύ τυχεροί που θα σε έχουν δασκάλα τους και τα δωράκια που τους ετοίμασες είναι υπέροχα.Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα 'θελα κι εγώ μια δασκάλα σαν κι εσένα!
    Καλό σχολική χρονιά να έχετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή