6 Ιανουαρίου 2011

το πρώτο layout της χρονιάς!!



Kαλησπέρα και καλή χρονιά!!!!!Εύχομαι σε όλον τον κόσμο υγεία και ευτυχία!Ακούγονται τετριμμένες οι ευχές αλλά τις εννοώ!!
Έχω καιρό να επισκεφτώ την μπλογκογειτονιά και μπορώ να πω πως μου λείψατε!
Από τα Χριστούγεννα μέχρι χθες είχαμε για παρέα τους δικούς μου από τα Γιαννιτσά και μπορώ να πω πως περάσαμε υπέροχα...οι μέρες πέρασαν πολύ γρηγορα και τώρα που έφυγαν μας κακοφάνηκε..άδειασε το σπίτι...ψυχραιμία όμως και καλή προσαρμογή στην καθημερινότητα προσπαθούμε να διατηρήσουμε...προς το παρόν μόνο συμμαζεύω και καθαρίζω και ξεσκονίζω και ξεστολίζω και....και...και...όπως είπα λόγω των δικών μου δεν είχα τη δυνατότητα να ασχοληθώ καθόλου με το αγαπημένο μου χόμπυ αλλά μάζεψα πολλές φωτό και υλικό και έτσι ξεκίνησα αμέσως....αυτό είναι ένα lo που έφτιαξα χθες το βράδυ...Στην κεντρική πλατεία της πόλης ο δήμος έφερε κούνιες και φυσικά η Ρένια ξετρελάθηκε με το αγαπημένο καρουζέλ!
Επειδή η φωτό δεν είχε ιδιαίτερα χαρωπά χρώματα σκέφτηκα να χρησιμοποίησω χαρτιά από τη συλλογή lost and found της my mind's eye.Λίγο mist, λίγο distress ink,ένα ειροποίητο λουλουδάκι από κορδέλα,τίτλος και έτοιμο!
ελπίζω να σας αρέσει!!!

13 σχόλια:

  1. Hey there welcome back we missed you!!!
    love the layout....inparticular the misting and the burberry flower xaxaxa love it!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι ότι είστε ίδιες μανούλα και κόρη και κούκλες και οι δύο! Καλή χρονια Ευδοκία μου με Υγεία και Δημιουργικότητα...Η σύνθεση πανέμορφη και χειμωνιάτικη όπως αρμόζει στην περίσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι καταπληκτική! Μου αρέσουν ολα, το ύφος, τα χρώματα, το στήσιμο, οι φωτογραφίες, όλα!!!
    Μπράβο και πάλι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλεια σύνθεση!!! Όμορφα χρώματα!! Μου αρέσουν που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα των Χριστουγέννων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναρωτιόμουνα που είχες χαθεί!
    Καλή χρονιά Ευδοκία!
    Η σύνθεσή σου υπέροχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχομαι ολοψυχα να εχεις μια υπεροχη χρονια με υγεια και απειρες ευτυχισμενες στιγμες!Πολυ ομορφη η συνθεση σου με υπεροχες φωτογραφιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλη επανοδο στην μπλογκογειτονια! εκανες ποδαρικο με πολυ ωραια συνθεση, τα λατρευω αυτα τα χαρτια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλώς ήρθες,μ'αρέσει πολύ το χαρτί που έβαλες πίσω από τις φωτογραφίες τις αναδυκνύει τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευδοκία μου Καλή Χρονιά σου εύχομαι! Χαίρομαι που περάσετε ωραίες στις Γιορτές! Η σύνθεση μου αρέσει και μένα πολύ!! Ωραία ζεστά χρώματα και ωραίο στήσιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα, καλή κι ευλογημένη χρονιά Ευδοκία! Χαίρομαι πολύ που ο λόγος "απουσίας" σου ήταν ο ερχομός αγαπημένων προσώπων και οι οικογενειακές στιγμές μαζί τους! Γιατί αυτές τις μέρες σχεδόν τα περισσότερα παιδιά πέρασαν ιωσούλες και λίγο ανησύχησα, αν είστε καλά. Και ποιος δεν θα χαιρόταν με το καρουζέλ και τα παιχνίδια!!! Η σύνθεση σου είναι καταπληκτική!!! Τέλειος συνδυασμός χρωμάτων, αψεγάδιαστη!!! Μπράβο σου και πάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα Ευδοκία!!!
    Η σύνθεση που έφτιαξες είναι υπέροχηηηηηη!!! Ταιριάζει τόσο το θέμα με τα χαρτιά και το όλο στήσιμο από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη λεπτομέρεια του.Μοναδικό το μικρό γύρισμα του χαρτιού στις γωνίες,το κάνει να φαίνεται πιο ρετρό.
    Μπράβο σου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. άλλη μία φανταστική σύνθεση!! και σε χρόνο ρεκόρ....
    χάρηκα πολύ που τα είπαμε και από κοντά, εύχομαι την επόμενη φορά να έχουμε περισσότερο χρόνο να τα πούμε!!
    πολλά φιλιά και καλή επιστροφή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι υπέροχο!!!! Εύχομαι να περνάτε πάντα υπέροχα και να βγαίνει αυτό και στις συνθέσεις σου! Καλή χρονιά και υγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή