14 Νοεμβρίου 2012

Skissedilla sketch #184

Και πάλι γεια σας!!!!Νιώθω ότι θα βαρεθείτε να με βλέπετε!!χι!χι! Πήρα φόρα και έφτιαξα και άλλη μια σελίδα σήμερα το πρωί ανάμεσα στις δουλειές του σπιτιού και βασίστηκα σε ένα sketch του Skissedilla που με ξετρέλανε!!!Αυτή είναι η σελίδα μου και ελπίζω να σας αρέσει!!!


μερικά κοντινά




αυτό είναι το sketch

 Θα τα πούμε σύντομα!!!!
φιλια!!!



7 σχόλια:

  1. Aααααααααααα ξετρελαθηκα κι εγώ τώρα!!! Μου αρέσει παρα πολύ η ερμηνεία σου!!! Από πού να αρχίσω, χρωματα, διακοσμητικά, στήσιμο..... το σκετς αυτό μου άρεσε και μένα πολύ, είναι ό,τι πρέπει για το στυλ σου!!! Μπράβο! Πολύ χαίρομαι που πηρες φόρα, Ευδοκία! Καλή επιτυχία στην πρόκληση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ χαίρομαι που πήρες φόρα γιατί μου αρέσουν πολύ οι συνθέσεις σου! Η συγκεκριμένη είναι σούπερ! τα χαρτιά που διάλεξες, τα διακοσμητικά, το journalling...όλα τέλεια! καλή επιτυχία Ευδοκία μου!...btw τα σκουλαρικάκια που μου έκανε δώρο η Ερίνα είναι φοβερά!και τα φοράω συνέχεια!χιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σούπερ σύνθεση,οι καρδούλες,οι φωτογραφικές μηχανές όπως τις έχεις τοποθετήσει είναι τέλειες!
    Τα χρώματα υπέροχα!!!!!!
    Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!
    Χαίρομαι που θα σε βλέπουμε συχνότερα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οοο Πανέμορφη!!!!και ξετρελάθηκα με τα διακοσμητικά!!!Πολύ χαίρομαι που σε βλέπω στα λημέρια μας πιο συχνά!!!Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελειο τελειο τελειο!!!!!!!
    Το κολπακι με τη φωτογραφια μου αρεσει τρελα και τα χρωματα και τα διακοσμητικα και το στησιμο και οι πιτσιλιες και τα τσαχπινικα στρασακια και και...... ολα !!!!!
    Καλη επιτυχια κοριτσακι μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. This is beatiful! Love the confetti:-)
    Thaks for playing along this week:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή