9 Νοεμβρίου 2012

you make me giggle!

Καλημέρα όλη μέρα!!!Τι μου κάνετε;;;Πρωινή σήμερα,ε;;Για κάποιους μπορεί να μην είναι πρωί αλλά για μένα το ότι είμαι σπίτι μου τέτοια ώρα -όπως εδω και  λίγο καιρό-  και κάνω ανάρτηση είναι πρωι....Όπως σας είχα πει και πριν λίγες εβδομάδες ο λόγος που έλειπα από το μπλογκάκι μου είναι ευχάριστος....είμαι έγκυος!Και επειδή έιχα κάποια προβληματάκια με την εγκυμοσύνη πήρα άδεια από τη δουλειά και έτσι είμαι σπίτι τα πρωινα...Είπα λοιπόν να πέσω με τα μούτρα στα χαρτιά μου γιατί μου είχαν λείψει!Έτσι έφτιαξα ένα layout για να πάρω μέρος στην πρόκληση του scrapbookers in Grecce βασισμένο στο ακόλουθο sketch και με φωτό που να δειχνει  κάτι που μας κάνει να χαμογελάμε!!Αυτή είναι η σελίδα μου.....


μερικές λεπτομέρειες : 
έφτιαξα έναν μικρό πίνακα ανακοινώσεων από φελλό





και αυτό είναι το sketch που έπρεπε να ακολουθήσουμε και λίγο το άλλαξα..ελπίζω να μην πειράζει!


ελπίζω να σας αρέσει και θα τα πούμε σύντομα!!!

16 σχόλια:

  1. Ευδοκία μου τι υπέροχη σύνθεση είναι αυτή! Μου έχου λείψει οι συνθέσεις σου φιλενάδα! Μου αρέσει ο τρόπος που είδες το sketch και τα χρώματα που χρησιμοποίησες!
    Η Ρένια είναι σκέτη γλύκα!
    Σε ευχαριστώ που επαιξες μαζί μας ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την εγκυμοσύνη τα έχουμε πει... αλλά ας ευχηθώ κι από δω με το καλό και με ένα πόνο! :-)
    Φιλάκιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανέμορφη σύνθεση και χαρούμενη!!!Να σου ευχηθώ και από εδώ να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη και με το καλό να έρθει το μπεμπέ σου!!!Καλή επιτυχία σου εύχομαι για την πρόκληση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι υπεροχα νεα ειναι αυτα!!!!!!!
    Χαιρομαι παρα πολυ !!!!!Ευχομαι ολα να πανε καλα κοριτσακι μου να προσεχεις τον εαυτο σου και ξερεις τωρα... ξεκουραση τωρα που προλαβαινεις.......!!!!!χαχαχα
    Φανταζομαι η Ρενια θα εχει ξετρελαθει, να της δωσεις πολλα φιλακια!!!
    Η συνθεση σου ειναι υπεροχη τελεια χρωματα και το πινακακι φανταστικο!!!
    Καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφες εξελίξεις, Ευδοκία!!! Με το καλό και καλή σιγουριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα συγχαρητήρια τα εχουμε πει ήδη, γι' αυτο θα περάσω στην σύνθεση: πρωτον, ναι, μας έχουν λείψει οι συνθέσεις σου! Δεύτερον, ο συνδυασμός των χρωμάτων είναι φοβερός, από τη μια το σκούρο γκρι/μπλε και από την άλλη το έντονο κίτρινο! Παρα πολυ ωραία η τσαχπινιά με το πινακάκι και τον συνδετήρα!! Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευδοκία μου με το καλό το καινούριο μέλος!! ξεκουράσου τώρα, απόλαυσε λίγο αυτήν την ηρεμία γιατί μετά όλα πάλι απο την αρχή!!χιχι!!
    Η συνθεση σου είναι τέλεια απο κάθε άποψη! και το σκέτς ακολουθησες πιστά, και τα χρώματα είναι απίθανα, η ιδέα σου με το πινακάκι απίθανη!
    Ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας αυτόν τον μηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πανέμορφη σύνθεση!!! Ο αγαπημένος μου συνδυασμός χρωμάτων!Κίτρινο με γαλάζιο! Οι κορνιζούλες που χρησιμοποίησες είναι καταπληκτική ιδέα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωωωωω τι φοβερή σύνθεση είναι αυτή?????
    Τρελαίνομαι!Ευδοκία είναι απίθανη!
    Χρώματα,ερμηνεία του sketch,διακοσμητικά όλα φοβερά!Μπράβο υπέροχη σύνθεση!Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!Και για μία ακόμη φορά με το καλό να έρθει το μωράκι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευδοκία μου μας είχες λέιψει ;) Η σύνθεση σου είναι εξαιρετικότατη!!!!Τα χρώματα φοβερά, το φελλοπινακάκι πανέξυπνη ιδέα και η Ρένια απίθανη οπως πάντα!!!! Σου εύχομαι καλο υπόλοιπο εγκυμοσύνης και σε ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευδοκία μου, η ώρα η καλή και με έναν πόνο!

    Η σύνθεση φυσικά είναι εξαιρετική... Πολύ ωραία ερμηνεία του σκετς, καταπληκτική ιδέα το πινακάκι από φελλό! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο SIG!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευδοκία μας έχεις λείψει! Αλλά αφού είναι για τόσο καλό σκοπό.... Υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Εξάλλου τώρα έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τα χαρτάκια σου περισσότερο! Χιχιχι. Υπέροχη ερμηνεία του σκετς - με ξετρέλανες!Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο scrapGreece

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπέροχα νέα!!! Με ένα πόνο σου εύχομαι! Η Ρένια θα έχει ενθουσιαστεί!!! Πολύ παιχνιδιάρικη η σύνθεσή σου! Μου αρέσουν πολύ οι φώτο με την κορνίζα!!! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευδοκία είναι απλά υπέροχη η σύνθεσή σου!!!
    Σούπερ η "τρίλιζα" σαν σχέδιο! (κάπως έτσι το βλέπω εγώ)!
    Μπράβο και σε ευχαριστώ που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή