12 Φεβρουαρίου 2013

i love cotton candy-white with 1 challenge!

Καλημέρα καλημέρα!!!Χθες ήταν άλλη μια δημιουργική μέρα για μένα και την εκμεταλλεύτηκα όσο μπορούσα....Ξέρω ότι κάποιες μέρες έχω έμπνευση και κάποιες άλλες όσο και να προσπαθώ κάτι δε μου βγαίνει..έτσι έμαθα να δουλεύω ανάλογα με την διάθεση!! Έπεσα χθες λοιπόν πάνω σε μια πρόκληση του White With 1  στην οποία δεν έχω ξαναπάρει μέρος και η πρόκληση ήταν η εξής : white+pink+hearts.H αλήθεια είναι ότι έχει μαζευτεί πολύ ροζ στις τελευταίες μου δημιουργίες και μάλλον είναι too much!Το χαρτί της βάσης είναι δώρο από τη φίλη μου τη Μελένια καθώς και το χαρτί αφής που πρόσθεσα το έχω δει στις δικές της σελίδες και είπα να το δοκιμάσω!Αυτα!


Μερικά κοντινά...


Ελπίζω να σας αρέσει!!!Θα τα πούμε σύντομα!!!Φιλιά!

8 σχόλια:

  1. Τώρα που την βλέπω καλύτερα μ'αρέσει ακόμη περισσότερο!!!αυτό το ροζ αυτές τις μέρες έχει την τιμητική του...δεν είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα αλλά βλέποντας πόσο όμορφη είναι η σύνθεση σου με προκαλεί να το χρησιμοποιήσω!!Μπράβο Ευδοκία!!!Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολυ γλυκια σύνθεση! Καλη επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ροζ όνειρο!!!! Πολύ ωραία η χρήση του χαρτιού αφής, Ευδοκία, το χειρίστηκες άψογα!!! Μπράβο! Εύχομαι καλή επιτυχία στην πρόκληση!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτι μας έχει πιάζει με το ροζ τελευταία, ε;;;; Είναι όμως πραγματικά υπέροχη η σύνθεσή σου Ευδοκία!!! Τι ωραία που σε έχει πιάσει δημιουργικός οίστρος και απολαμβάνουμε κι εμείς αυτά που φτιάχνεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Beautiful page....love all the hearts.
    Thanks for joining in and for sharing your page over at WW1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mmmm cotton candy is the best! :) Love your page Eudokia, thanks for joining in at White With 1 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακόμη μία υπέροχη σελίδα Ευδοκία!
    Μου αρέσει πολύ το στυλ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ax Ευδοκία μου είναι τέλεια χιχι Τώρα είδα πως πάιξαμε σχεδόν ταυτόχρονα στην ίδια πρόκληση!!!! Οι υφασμάτινες καρδούλες είναι όλα τα λεφτά :) καλή επιτυχία σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή