11 Οκτωβρίου 2013

bundle of boy!





Γεια σας και πάλι φίλοι μου!!Σήμερα είμαι εδώ για να σας δείξω ακόμα ένα layout που έφτιαξα με το μωρό...η αλήθεια είναι οτι τελευταία μόνο του μωρού φτιαχνω και νιώθω λίγο τύψεις γιατί έχω παραμελήσει το άλμπουμ της κόρης μου...αλλά τί να κάνω!Βγάζει απίθανες φωτό ο μικρός και μου μιλάνε...η μεγάλη έχει αρχίσε και δεν μας ποζάρει όπως παλιά και δεν έχω υλικό...ουφ!Ελπίζω να ανακάμψει γρήγορα!
Αυτό το layout το μισοτελείωσα με το μωρό στην αγκαλιά αλλά γενικά μου άρεσε η διαδικασία και το αποτέλεσμα μπορώ να πω!
Το sketch είναι από το αγαπημένο Skissedilla #228 -όπου και θα πάρει μέρος και επίσης βάλω τη σελίδα μου στο SIG που ο μόνος περιορισμός μας ήταν να χρησιμοποιήσουμε κάτι μεταλλικο!
Ελπίζω να σας αρέσει!!

13 σχόλια:

  1. Γεια σου Ευδοκία!! πρώτη φορά στο Blog σου!! μου αρέσει πολύ που η φωτό αναδεικνύεται τόσο όμορφα...πολύ όμορφη σύνθεση, ωραία "αγορίστικα" χρώματα και ωραίο το σκετς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The arrows are framing the photo brilliantly, especially the three arrows on the photo! Great layout! Thank you for playing with us at Skissedilla!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωραία δουλεια ευδοκια! Και ο μικρός τσαχπινης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απίθανη και αυτή η σύνθεσή σου Ευδοκία! Με τρελλαίνει ο τρόπος που ερμηνεύεις το sketch κάθε φορά! Υπέροχο αποτέλεσμα! Μεγάλη έμπνευση ο μικρός!!!! ♥ Φιλάκια πολλά και στην κουκλίτσα Ρένια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άχου καρδουλίτσα μου...

    Ο γιόκας σου ένας κούκλος και η σύνθεση καταπληκτική και πάλι!!! Και τόσο μα τόσο δημιουργικός τρόπος ερμηνείας του σκετς, μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Beautiful page! I love the arrows and the gears. Lovely picture, and a great take on the sketch. Thanks for playing along with us at Skissedilla. Brit

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. amazing paint work! What a gorgeous page!
    thanks for playing with us at skissedilla ;)
    bizzzzzzzzzzzzzzzzz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ha! What a clever title you've used - love it! The chevrons, colors, and gears are all used so wonderfully here - really love the addition of the chevron bit on the photo, nice touch. The photo is darling and I can't believe he is already grasping on the football!! Looks like you'll have a little player on your hands ;) Thanks so much for joining us at Skissedilla :) Scarlett

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. This is such a cute boyish page:-)
    Thanks for playing along with us at skissedilla:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευδοκία αυτό το στυλ σου πάει τρελά!Και πραγματικά ο τρόπος που ερμήνευσες το sketch είναι εκπληκτικός!
    Χίλια μπράβο Ευδοκία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΈΛΕΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΕΥΔΟΚΙΑ ΜΟΥ!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΕ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΡΕΛΛΑ!!!ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟ SIG!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευδοκία μου ο μικρός μιλάμε σε εμπνέει απίστευτα και καταφέρνεις τόσο μα τόσο καλά με της αγορίστικες συνθέσεις! Υπέροχη και αυτή σου η σύνθεση και το μαύρο που έχεις χρησιμοποιήσει αναδεικνύει μοναδικά όλη την σύνθεση! Σε ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι τόσο ζουζουνιάρης ο γιος σου, που είναι να μην τον σκραπάρεις?. Φανταστική δουλειά! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο ScrapGreece

    ΑπάντησηΔιαγραφή