16 Ιανουαρίου 2014

Life.Paper.Scrapbook challenge






Kαλησπέρα και πάλι!!Χθες το πρωί ήρθαν στο σπιτι δυο φίλες και δημιουργήσαμε παρέα...κοιμήθηκε το μωρό και εμείς μέσα ψεκάζαμε και βαφαμε και και και...ήταν πολυ ωραια!!Η σύνθεση που προέκυψε είναι αυτή που βλέπετε και εγινε με τη βοηθεια των κοριτσιων Ερινα και Μελένια!Σας ευχαριστω για τα υλικα,την διαθεση και την παρεα κοριτσια!!!Συντομα να το ξανακανουμε και με οσες περισσοτερες κοπελες γινεται...η αληθεια ειναι οτι ελειπαν απο την παρεα καποιες αλλα την επομενη φορα ευελπιστω να εχουμε απαρτια!!Το layout  θα παρει μερος στην προκληση του Life.Paper.Scrapbook με το σκετς του Γεναρη.Αυτα.Ελπιζω να σας αρεσει!!!!

10 σχόλια:

  1. πανέμορφη και παιχνιδιάρα!!!!και γω χάρηκα που παίξαμε και διασκεδάσαμε μαζί και βέβαια να το επαναλάβουμε σύντομα!!!καλή επιτυχία!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφη σύνθεση,μ'άρεσαν τα παλ χρώματα!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hi there, what a fantastic layout and I loved the muted colors here and your fabulous family photo. So lovely to have company while crafting.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τί φοβερή σύνθεση Ευδοκία μου και τι πανέμορφη φωτογραφία!!!!σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας στο LIFE.PAPER.SCRAPBOOK!!!πολλά φιλια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. I love how you did the grid on your background! Thank you so much for joining us at LPS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όμορφο Ευδοκία! Μου αρέσει που είναι μαυρόασπρο με φωτεινές πινελιές! καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. I love what you've done with your background- thanks for playing along with us at LPS :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή