21 Φεβρουαρίου 2014

3 κάρτες!





Γεια σας και παλι!!!Σήμερα ηθελα να μοιραστω μαζι σας λιγες κάρτες που έφτιαξα!η πρώτη είναι και η συμμετοχή μου στο καινούριο  ελληνικό challenge blog  του scrap n' pieces με τον όρο να συμπεριλάβουμε στη δημιουργία μας τη λέξη new!
Οι άλλες δυο προέκυψαν ύστερα από πειράματα  με τα distress ink ώστε να δημιουργηθεί ένα watercolor effect!Πολυ μου αρεσε η διαδικασια ομολογω!!!Μεχρι στιγμης δεν τα ειχα και σε πολυ εκτιμηση-κακως- αυτα τα μελανια αλλα τωρα τα αγαπησα νομιζω!!!Η δευτερη κάρτα έγινε με τις οδηγίες της starofmay!
Η τρίτη προεκυψε απλα!
Εδώ να ευχαριστήσω την φίλη μου την Ερίνα για τα μελάνια!(ξέρει αυτή!)

8 σχόλια:

  1. Eυδοκία μου υπέροχες οι καρτούλες σου, με προσωπική προτίμηση στην πρώτη!! Πολύ όμορφες οι τρισδιάστατες λεπτομέρειες και ο χρωματισμός απίθανος, πραγματικός ουρανό!!!
    Ενα μεγάλο μπράβο για τις δημιουργίες σου και ένα ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου στη πρόκληση μας στο Scraps n Pieces!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύύύύ μ' αρέσουν οι καρτούλες σου Ευδοκία!!! Μπράβο σου! Κι εμένα η πρώτη μ αρεσει περισσότερο απ' ολες ;)

    Σ' ευχαριστούμε πολύ που παίζεις κι εσύ μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απίθανες καρτούλες!!!!!!μπράβο και καλή επιτυχια!!!!αα και παρακαλώ...δεν κάνει τπτ που λέει και ο γιος μου!!!χιχιχι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κάρτες σου ειναι πανέμορφες! Ειδικα το αερόστατο με κανει να θελω να ταξιδέψω τωρα κιολας! Σε ευχαριστούμε που επαιξες μαζί να στο SnP!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και οι τρείς τέλειες! Μπράβο σου Ευδοκία! Λατρεύω αυτήν με το αερόστατο, όλες οι λεπτομέρειες της φοβερές! Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευδοκια μου τί ομορφες καρτες!!! Δεν το πιστευω οτι δεν ειχες αγγιξει τα distress χιχι ειδες αμα ξεκινησεις; κολλας! Ξεχωριζω κ εγω την πρωτη που μου αρέσουν ολα ακομα κ οι στρογγυλεμενες γωνιες! Ευχαριστούμε πολυ για την συμμετοχη σου!! ( και Ευδοκια μου; εγω προσωπικα σε περιμενω παλι ναι; :):) σε φιλω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλά, τι να πω????ποια να πρωτοσχολιάσω, πες μου!!!όλες μια και μια!!!υπέροχες δημιουργίες!!!σε ευχαριστούμε που επαιξες μαζι μασ Ευδοκία μου!!!πολλά φιλια και πολλες πολλες δημιουργίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μία καλύτερη απο την άλλη η καρτούλες σου !Σε περιμένουμε κ τον άλλο μήνα!Eυχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας Ευδοκία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή