1 Φεβρουαρίου 2010

sisters...


Αυτή είναι μια σελίδα που την έφτιαξα σήμερα το απόγευμα.Είχα δίπλα μου τη Ρένια να κόβει τα δικά της χαρτιά και μου είχε μπει εδώ και μέρες να κάνω scraplift τη σελίδα αυτή από την Reija!Moυ άρεσε ιδιαίτερα και είπα να δοκιμάσω...
χαρτιά : pink paislee-enchanting,bg- indian summer
διακοσμητικά:η κουκουβάγια είναι rub-on της bobunny και κορδέλες
εργαλεία : big shot,nestabilities-blossom,ψαλιδάκι με σχέδιο,γραμματοσειρά spazzgetti και κόπτης martha stewart.
ελπίζω να σας αρέσει!!

8 σχόλια:

  1. Μ' αρέσει πολύ το χαρτί κορμός δέντρου ωραία ιδέα θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσει πολύ Ευδοκία! Πράγματι ωραία ιδέα και την υλοποίησες άψογα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ πολύ όμορφη!!! Μου αρέσει πολύ το journaling!! K αυτό το blossom...τέλειο!!! Μακάρι να είχαμε τις αδερφές μας πιο κοντά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφη και τρυφερή σελίδα! Μπράβο Ευδοκία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευδοκία θα συμφωνήσω με τα κορίτσια πολύ όμορφη η σελίδα σου!!! αλλα περισότερο με την Μαίρη... μακαρι να ειχαμε τις αδερφές μας πιο κοντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανέμορφη σελίδα!!! Η φωτογραφία είναι πολύ γλυκιά, τα σχήματα blossom πετυχημένα και μου αρέσει ιδιαίτερα η κουκουβαγίτσα που έβαλες!!

    ΥΓ. Το πήρα κι εγώ αυτό το χαρτί με τον κορμό δέντρου, με έβαλες τώρα στην πρίζα να το αξιοποιήσω!!! Είδες τι μου κάνεις;;; Κι έχω και διάβασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oh my, I'm so flattered you wanted to scraplift my layout :D. I love yours! You look so happy in the photo and the color combination is really really good! And woodgrain patterned papers are just too yummy! Thanks for showing this to me! have a great Sunday!

    ΑπάντησηΔιαγραφή